A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Ajándékötletek apunak

MERT APA (IS) CSAK EGY VAN! 

JÚNIUS 10-16. - APÁK NAPI AKCIÓK A SIPO WEBÁRUHÁZBAN

+EXTRA PROSZTATAPROBLÉMA TESZT!

Mindannyian ismerjük május első vasárnapjának ünnepét, amikor is az édesanyákat köszöntjük. De mi a helyzet az apákkal? Az édesapákat Magyarországon június harmadik vasárnapján ünneplik, ez 2019-ben június 16-ára esik.

Nincs ötleted mit vegyél édesapádnak apák napjára? Nekünk van pár tippünk! Támogasd édesapád egészégét! Mert apa (is) csak egy van! Óvd édesapád egészségét!

Egészségvédő készítmények férfiaknak, és diagnosztikai eszközök akár 50%-os kedvezménnyel! Mielőtt megnéznéd akciós kínálatunkat...

A BETEGSÉG, AMIRŐL NEM SZÍVESEN BESZÉLÜNK!

A férfiak körében, az életkor előrehaladásával vezető helyet foglal el a prosztata megbetegedései. A leggyakrabban előforduló betegségek a prosztatagyulladás, a jóindulatú prosztata megnagyobbodás és a prosztata rákos megbetegedése.

A megnövekedett méretű prosztata – nem mindenki számára, de – meglehetősen sok esetben vizelési panaszokat eredményez. Ahogy korosodnak a férfiak, ez egyre többük számára jelentkezik problémaként. A vizelési gondok leginkább az ötven éven felülieket érinti.

Készültünk egy teljesen anonim teszttel, amiből kiderül, hogy van-e, és ha igen, akkor milyen stádiumú a prosztataproblémánk. Természetesen megoldást is kínálunk!

 >>> PROSZTATABETEGSÉGEK TÜNETEINEK TESZTJE

Az eredmény tájékoztató jellegű, de alapul szolgálhat az orvosi vizsgálathoz. A teszt nem pótolja sem az orvosi diagnózist, sem az orvosi kezelést.

Rendezés:

Keresés