A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Ajándékötletek apunak

Nincs ötleted mit vegyél édesapádnak ? Nekünk van pár tippünk! Támogasd édesapád egészségét! Mert apa (is) csak egy van!

Egészségvédő készítmények férfiaknak, és diagnosztikai eszközök akár 50%-os kedvezménnyel! Mielőtt megnéznéd akciós kínálatunkat...

A BETEGSÉG, AMIRŐL NEM SZÍVESEN BESZÉLÜNK!

A férfiak körében, az életkor előrehaladásával vezető helyet foglal el a prosztata megbetegedései. A leggyakrabban előforduló betegségek a prosztatagyulladás, a jóindulatú prosztata megnagyobbodás és a prosztata rákos megbetegedése.

A megnövekedett méretű prosztata – nem mindenki számára, de – meglehetősen sok esetben vizelési panaszokat eredményez. Ahogy korosodnak a férfiak, ez egyre többük számára jelentkezik problémaként. A vizelési gondok leginkább az ötven éven felülieket érinti.

Készültünk egy teljesen anonim teszttel, amiből kiderül, hogy van-e, és ha igen, akkor milyen stádiumú a prosztataproblémánk. Természetesen megoldást is kínálunk!

 >>> PROSZTATABETEGSÉGEK TÜNETEINEK TESZTJE

Az eredmény tájékoztató jellegű, de alapul szolgálhat az orvosi vizsgálathoz. A teszt nem pótolja sem az orvosi diagnózist, sem az orvosi kezelést.

Rendezés:
Értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
2.619 Ft 1.590 Ft