A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Mindent a babának és mindent a mamának!

PRÓBÁLD KI TE IS A LA ROCHE-POSAY LIPIKAR BŐRÁPOLÓ TERMÉKEIT
A SIPO WEBÁRUHÁZBAN MOST AKÁR 20% KEDVEZMÉNNYEL!


Vásárolj Lipikar termékeket december 1-5. között között és használd ki a 20%-os extra kedvezményt! Akciós ajánlatunkon kívül tiéd lehet a legújabb "Sleepikar" elnevezésű Lipikar csomagunk is, amely a bőrápoló termékeken kívül még egy kis meglepetést is tartogat a 
gyermekek számára.

*akciónk a SIPO Webáruházban érhető el, más akciókkal össze nem vonható, a csomagajánlatokra és a 750ml-es kiszerelésű termékekre nem vonatkozik.


BIZTONSÁGOS BŐRÁPOLÁS AZ EGÉSZ CSALÁDNAK - ÚJSZÜLÖTTEK, GYERMEKEK ÉS FELNŐTTEK SZÁMÁR

A gyermekek bőre

Fejlődésben lévő pigmentáció és immunrendszer, vékonyabb bőr ...  A gyermekek bőrének sajátosságai és fejletlensége fokozza sérülékenységüket a napsugarakkal szemben. Fontos tudni, hogy az UV sugarak által okozott sejtkárosodás 50%-a 19 éves kor előtt keletkezik. Ezért a szülőknek nagyon ébernek kell lenniük és figyelniük kell a megelőzésre.

Gyerekek és a napfény: az érzékeny bőrnek extra védelemre van szüksége

A gyerekek bőre, amely még fejlődés alatt áll, sokkal sérülékenyebb, mint a felnőtteké, különösen az Uv-sugarak káros hatásai esetében. Csak egyetlen megoldás létezik: védjük őket.