A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Bebe Drill szirup + adagoló pipetta 125ml

Ár:
2.929 Ft
1.849 Ft
37%

A feltüntetett érték már a kedvezménnyel csökkentett ár!

Cikkszám: 136671
Bebe drill-Babypront szirup száraz köhögéssel járó torokirritáció kezelésére.
Raktárinformáció: Nincs raktáron
Értékelés: Nem értékelt
Egységár: 14,79 Ft/ml
Gyártó: Pierre Fabre Medicament
Kiszerelés: 1db

Leírás és Paraméterek

Bebe Drill szirup CSECSEMŐ – GYERMEK részére

6 hónapostól 6 éves korig
A SZÁRAZ KÖHÖGÉSSEL KAPCSOLATOS TOROKIRRITÁCIÓ KEZELÉSÉRE
cukormentes, színezékmentes, parabénmentes

Mi a köhögés?

A  köhögés  a  szervezet  természetes,  fontos reflexe,  amely  a  légutak tisztántartását szolgálja. Különböző típusú köhögések vannak: a „produktív” köhögés, ami a köpet felköhögésével kapcsolatos, vagy a száraz, „nem- produktív” köhögés, ami nem jár köpettel. A száraz köhögést szúró érzés kíséri a torokban, ami rendszerint éjjel felerősödik, és rontja az életminőséget. Ha kétsége van a köhögése milyenségét illetően, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.

Mi a Bebe Drill szirup?

A Bebe Drill szirup cukor-, színezék és parabénmentes szirup, eper ízesítéssel. A Bebe Drill szirup enyhíti a száraz köhögéssel kapcsolatos torokirritációt a torok bevonásával és nedvesítésével. A Bebe Drill szirup speciálisan a 6 hónaposnál idősebb csecsemőknél, illetve legfeljebb 6 éves gyermekeknél történő alkalmazásra készült.

Hogyan hat?

Az összetétele miatt a Bebe Drill szirup védőfilmet képez és nedvesíti a torkot, ami lehetővé teszi a száraz köhögéssel kapcsolatos irritáció csillapodását, beleértve bizonyos külső káros hatások, például a cigaretta füst, légszennyezés, por, száraz levegő, stb. által okozott száraz köhögést is.

Összetétel

Glicerin, folyékony maltitol (E965), hidroxietil-cellulóz, nátrium-benzoát, citromsav-monohidrát, nátrium-citrát, eper ízesítés, tisztított víz.

Kiszerelés

125 ml-es tartály gyermekbiztos kupakkal. 5 ml-es beosztással ellátott adagoló pipetta a szájon át történő adagoláshoz.

Ellenjavallatok

  • 6 hónaposnál fiatalabb csecsemők.

  • Bármely összetevővel szembeni túlérzékenység.
  • Örökletes fruktóz intolerancia, mivel a készítményben lévő maltitol fruktózzá alakul.

Figyelmeztetések és óvintézkedések

6-12 hónapos csecsemők esetén orvosi javaslat alapján alkalmazható. A száraz köhögéssel kapcsolatosan jelentkező, súlyos állapot fennállásra utaló tünetek esetén forduljon kezelőorvosához. Ilyen tünetek lehetnek pl. a nehézlégzés, 3 napnál tovább fennálló láz, ismételt hányás, táplálkozási nehézség, hasmenés, viselkedésbeli változások vagy alvászavarok. A száraz köhögés általában vírusfertőzéshez társul, de specifikus kezelést igénylő betegség (gégegyulladás, tüdőgyulladás, asztma, stb.) jele is lehet. Ha szirup véletlenül a csecsemő/gyermek orrába, szemébe vagy fülébe kerül, normál sóoldatos öblítéssel kell a szirupot eltávolítani.

CSECSEMŐKTŐL/GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ, különösen a pipetta.

Hogyan kell alkalmazni a Bebe Drill szirupot?

Használja a dobozban mellékelt adagoló pipettát. Helyezze a pipettát a tartályba és húzza ki a fehér dugattyút a mennyiséget jelző fekete jelig. Így felszív egy 5 ml-es adagot.

Helyezze a gyermeket félülő vagy ülő helyzetbe, hogy ne nyelhesse félre a szirupot és helyezze a pipetta végét a szájába! A pipetta dugattyújának lassú nyomásával és a spriccelést elkerülve nyomja a szirupot a csecsemő/gyermek szájába, hogy lenyelhesse. Ismételje meg ezt, ha szükséges, az alábbi adagolást követve.

Adagolás

Életkor

Adagolás

6-12 hónapos csecsemőknek

Alkalmazásonként egy 5 ml-es adag

1-6 éves gyermekek

Alkalmazásonként két 5 ml-es adag

3-4-szer 24 óránként, ha szükséges.

Ha a tünetek 3 napon túl is fennállnak, forduljon kezelőorvosához.

Ha elfelejtette beadni gyermekének a Bebe Drill szirupot a tervezett időben, ne adjon be kétszeres adagot. Kövesse a javasolt adagolást alkalmazásonként a csecsemő/gyermek életkora szerint. A pipettát minden alkalmazás után a dugattyú többszöri pumpálásával hideg vízzel öblítse át. Győződjön meg róla, hogy a pipettát tisztán teszi vissza a dobozba.

A pipettára vonatkozó tájékoztatás

A sziruphoz mellékelt pipetta kifejezetten 5 ml Bebe Drill szirup adagolására szolgál. Ha elveszítené, vagy megrongálódna, ne használja más készítmény pipettáját. A pipetta műanyag része hőhatásra deformálódhat. Ezért:

  • ne használjon tisztításra készült háztartási gépeket, így mosogatógépet sem,
  • ne sterilizálja hővel,
  • ne tegye a pipettát mikrohullámú sütőbe.

Hogyan kell tárolni a Bebe Drill Szirupot?

A tartályban, szorosan lezárva, szobahőmérsékleten kell tárolni. Az első felnyitást követően 3 hónapig használható. Ne használja a lejárati dátum után (a tartály címkéjén és/vagy a dobozon található).

CE jelölés dátuma: 2013
A tájékoztató felülvizsgálatának dátuma:  2014. július.

Gyártó

Szirup:
Pierre Fabre Medical Devices
29, avenue du Sidobre
81106 Castres Cedex – Franciaország

Pipetta:

ROVIPHARM ZA Lucinges
86, route du plan d’eau
01370 Treffort-Cuisiat – Franciaország

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben