A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

BUBO Betegtanácsadás

A SIPO Bubo szolgáltatás segíti Önt gyógyszerei beszerzésében, azok házhoz szállításában, e-Receptjeinek utánkövetésében, és 24 órában rendelkezésére állunk felmerülő kérdéseivel kapcsolatban.

Mindezt ingyen! Amennyiben SIPO Bubo programunkba belép.

A SZOLGÁLTATÁS TOVÁBBI ELEMEI:


A SIPO BUBO tagság két lépésben:

1.  Belépési nyilatkozatot kitöltése (bármely pécsi SIPO Patikában leadható)

2. Ügyfélkapuján keresztül meghatalmazást ad
 

És ez még nem minden!

A SIPO Bubo programba való belépéssel Ön automatikusan törzsvásárlónkká is válik, így kihasználhatja a Törzsvásárlói Programunkban* feltűntetett extra kedvezményeket.

Privát gyógyszerésze az egészségét érintő kérdésekben, gyógyszere kiváltásában, és az orvosa által rendelt gyógyszerek nyomon követésében segíti Önt. A SIPO Patikák komplex betegtanácsadási programját (SIPO  betegmenedzsment) a SIPO a betegekért  non-profit  alapítvány  és a  részt vevő gyógyszertárak együttműködésében végzi.  

Kiemelt szolgáltatási elem a SIPO Panda gyógyszer házhoz szállítás, mely a vészhelyzet ideje alatt Pécs belterületén ingyenes, 5 km-es vonzáskörzetben 490Ft, ezen kívül  egyedi árszabás alapján történik.

*Figyelem! Már meglévő Törzsvásárlóink nem válnak automatikusan a SIPO Bubo betegmenedzsment szolgáltatásunk tagjává. A fenti két lépés megtétele számukra is kötelező amennyiben élni kívánnak a szolgáltatás kínálta előnyökkel.

KERESSEN MINKET MÁR FACEBOOK-ON IS! >> facebook.com/betegtanacsadas

SIPO BUBO BETEGTANÁCSADÁS:

MINDEN AZ ELEKTRONIKUS RECEPT (E-RECEPT) RENDSZERÉRŐL 

>> KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK EGY HELYEN