A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Corega műfogsorrögzítő krém erős rögzítés 40g

Ár:
1.705 Ft
1.229 Ft
28%

A feltüntetett érték már a kedvezménnyel csökkentett ár!

Cikkszám: 838666

Cinket nem tartalmazó,mentolos ízesítésű műfogsorrögzítő, teljes és részleges műfogsorhoz.

Raktárinformáció: Siess, már csak 3 db van raktáron
Értékelés: Nem értékelt
Egységár: 30,72 Ft/g
Gyártó: GlaxoSmithKleine Consumer

Leírás és Paraméterek

 

A Corega műfogsorrögzítő krém hosszantartó, erős rögzítést biztosít. Megakadályozza, hogy az irritációt okozó ételmaradékok a műfogsor alá szoruljanak. Egész nap magabiztosnak érezheti magát.
 
Corega műfogsorrögzítő krém, erős rögzítés, mentolos. Segít megakadályozni az étel műfogsor alá kerülését.

A Corega műfogsorrögzítő krém hosszantartó, erős rögzítést biztosít. Megakadályozza, hogy az irritációt okozó ételmaradékok a műfogsor alá szoruljanak. Egész nap magabiztosnak érezheti magát. 

Amennyiben első alkalommal használja a terméket, kérjük alaposan tanulmányozza át a dobozban található használati utasítást: 

ÚJ! CINKET NEM TARTALMAZ

A Corega műfogsorrögzítő krémek megbízható rögzítést biztosítanak egész napra. Még ha jól illeszkedik is műfogsora, a Corea lezárja annak széleit és használata segít megakadályozni, hogy az irritációt okozó ételmaradékok a műfogsor alá szoruljanak. A praktikus keskeny tubusnyílás lehetővé teszi a rögzítőkrém pontosabb és precízebb felvitelét a műfogsorra. 

Használati utasítás (kérjük olvassa el figyelmesen) 

FONTOS! Naponta egyszer alkalmazza a biztonságos rögzítés érdekében. Először csak kis mennyiségű rögzítőkrémet használjon. Ha túl sokat használ, akkor a rögzítőrkém a műfogsoron túlcsordulhat. Amennyiben ezt tapasztalja, a következő alkalommal használjon kevesebb rögzítőkrémet. Naponta egyszer használja. 
A tubus tartalma legalább 3 hétre elegendő. Ha ennél hamarabb elfogy, akkor valószínűleg túl sok rögzítőkrémet használ. A túl sok rögzítőkrém használata a nem megfelelően illeszkedő műfogsor jele lehet, ezért hagyja abba a készítmény használatát és keresse fel fogorvosát, akivel ellenőriztesse műfogsora illeszkedését. 

A műfogsorrögzítő krém használata

1 Tisztítsa és szárítsa meg a műfogsort. A tisztításhoz a Corega Tabs Bio Formula műfogsortisztító tabletta használatát javasuljuk. 
2 Rövid csíkokban (6mm) nyomja a krémet a műfogsorra, ne túl közel a fogsor széleihez. 
3 Öblítse ki a száját a műfogsor behelyezése előtt. 
4 Illessze a helyére a műfogsort, tartsa erősen a helyén majd harapjon rá egy pár másodpercre, hogy rögzítse. 

ELSŐ ALKALOMMAL CSAK KIS MENNYISÉGET HASZNÁLJON!

A további használatkor, amennyiben szükséges, használjon valamivel nagyobb mennyiségű krémet, ha előző alkalommal nem volt elég erős a rögzítés. Csökkentse a krém mennyiségét, amennyiben a krém kicsorog a műfogsor és az íny között. 

HASZNÁLJON TÖBBET, HA SZÜKSÉGES!

A Műfogsor eltávolítása: 
1. Öblítse ki a száját vízzel.
2. Lassan ide-oda mozgatva vegye ki a műfogsort.
3. A rögzítőkrém maradékot langyos víz és egy puha sörtéjű kefe segítségével távolítsa el a szájából és a műfogsorról. 
4. A műfogsort alaposan tisztításához a Corega Tabs Bio Formula műfogsortisztító tabletta használatát javasoljuk. 

FONTOS INFORMÁCIÓK A KÉSZÍTMÉNYRŐL

Ne használja a készítményt, ha érzékeny, vagy érzékenységi reakciót tapasztal a krém bármely összetevőjével szemben. Néhányan érzékenyek lehetnek erre a formulára. Ha valamilyen kellemetlen hatást tapasztal, hagyja abba a készítmény használatát és beszéljen fogorvosával. Előfordulhat, hogy az előírásnak megfelelő használat mellett a termékből kis mennyiséget lenyel, azonban ez nem ártalmas az Ön egészségére. Csak az előírásnak megfelelően használja. Rendszeresen keresse fel fogorvosát a megfelelően illeszkedő fogsor megőrzése érdekében, valamint annak ellenőrzésére, hogy nincs-e valamilyen betegségre utaló jel vagy tünet a szájüregben. 

HASZNOS TANÁCSOK:

4. Tartsa meg a kupakot és a tubusnyílást, hogy elkerülje a tubus elzáródását.
5. Tartsa a tubust szobahőmérsékleten, hogy könnyebb legyen kinyomni belőle a krémet. 
6. Ne feledje, hogy a forró italok fogyasztása csökkentheti a rögzítő hatást. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben