A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Curaprox Baby cumi 2. méret púder pink 1x

Ár:
3.869 Ft
A cumi biofunkcionális, tehát a természettel tökéletes harmóniában segítik a babák szájüregének fejlődését, kezdve az állkapocs és a fogak formálódásától, egészen a légzés fejlődéséig.
Cikkszám: B999909183
Raktárinformáció: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 78
Egységár: 3.869,00 Ft/db
Gyártó: Sager Dental Kft.
Értékelés: Nem értékelt
Polchely: -

Leírás és Paraméterek

Szájápolás már a kezdetektől!

Mivel a baba állkapcsa párhuzamosan növekszik a testsúlyával, így a cumi méreteket a testsúlyhoz mérten adtuk meg. Ha nem tudod pontosan babád testsúlyát, akkor a következő táblázatot használhatod útmutatóként: 

  • 0. méret: 3-7 kg / kb. 0-7 hónap
  • 1. méret: 7-10 kg / kb. 7-18 hónap
  • 2. méret: 10-14 kg / kb. 18-36 hónap

A cumi használatát 3 éves korig javasoljuk elhagyni. 

  • A cumi biofunkcionális, tehát a természettel tökéletes harmóniában segítik a babák szájüregének fejlődését, kezdve az állkapocs és a fogak formálódásától, egészen a légzés fejlődéséig.
  • A cumi megfelel az európai EN 1400 szabványnak.
  • Biztonságos és bababarát termék. 

Minden használat előtt gondosan ellenőrzid a cumi állapotát!  Húzd meg minden lehetséges irányba! Ha a sérülés első jeleit tapasztalnád, ne használd többet! Kizárólag a cumihoz tartozó, EN 12586 szabvány szerint tesztelt cumitartó szalaggal használd! Ne rögzítsd más cumitartó szalaghoz, vagy rögzítőhöz, mert balesethez vezethet! Ne tedd ki a cumit közvetlen napsugárzásnak, vagy nagy hőforrásnak! Ne hagyd az ajánlottnál hosszabb ideig a tisztítódobozban, mert a cumi minősége sérülhet! 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben