A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Curaprox Hydrosonic Easy szónikus fogkefe + választható Be You fogkrémek

Ár:
37.240 Ft
33.089 Ft
11%

A feltüntetett érték már a kedvezménnyel csökkentett ár!

Cikkszám: 101296

A Hydrosonic EASY egy nagy teljesítményű szónikus fogkefe, mely innovatív technológiával támogatja a fogak egészségét. Igazán gyengéd és puha Curen® szálak, tökéletes tisztítás, csendes, egyszerű használat.

Raktárinformáció: Raktáron
Értékelés: Nem értékelt
Egységár: 33.089,00 Ft/db
Gyártó: Sager Pharma
Kapható választék
VÁLASZTHATÓ FOGKRÉMEK:

Leírás és Paraméterek

A Hydrosonic EASY egy nagy teljesítményű szónikus fogkefe, mely innovatív technológiával támogatja a fogak egészségét. Igazán gyengéd és puha Curen® szálak, tökéletes tisztítás, csendes, egyszerű használat.

Hydrosonic Easy szónikus fogkefe

Hidrodinamikai hatásának köszönhetően azokat a helyeket is tökéletesen tisztítja, amelyeket a sörték nem képesek elérni - például a fogak között. 

  • Egygombos, könnyű és egyszerű használat
  • Három erősségű fogmosási mód: Start, clean, smile
  • EXTRA HOSSZÚ ÉLETTARTAM: akár két hétig is használható töltés nélkül napi 4 perces fogmosás mellett
  • Ergonomikus nyél, ami segít a megfelelő szögben tartani a fogkefét
  • A Curaprox HYDROSONIC kefefejek nylon szálak helyett CUREN® szálakkal, kivételesen gyengéden és hatékonyan tisztítják meg a fogakat
  • Hidrodinamikai hatásának köszönhetően nemcsak a fogakat tisztítja, bizonyos mértékig képes a fogközök tisztítására is
  • Fogszabályzó és implantátumok tisztántartására is alkalmas
  • Az összes Curaprox HYDROSONIC kefefejjel kompatibilis
     

Hogyan működik a szónikus fogkefe?

A szónikus technológia lehetővé teszi a fogak egészséges, mechanikus tisztítását, miközben nem csak hatékonyabban, de gyengédebben is tisztít, mint egy hagyományos manuális fogkefe.

Forgó mozgás helyett rezgő, söprő mozdulatokkal tisztítja meg a fogakat és fogközöket. Ugyanakkor szinte lehetetlen, hogy az íny vagy a fogak megsérüljenek.

www.sipo.hu

Hidrodinamikus hatás:

A 30 000 vagy efeletti seprő mozdulatnál a szónikus technológia turbulenciát hoz létre a nyálból, vízből és fogkrémből álló keverékben. Ez az erőteljes örvénylés megbontja a baktériumokból álló filmréteget azokon a területeken is, amit a sörték nem érnek el, például a fogak között.

A CUREN® szálakat tartalmazó kefefejekkel, a Hydrosonic EASY megfelel a mechanikai és hidrodinamikai tisztításnál elvárható legmagasabb elvárásoknak.
Ennek eredményeként a Hydrosonic EASY nemcsak a fogakat tisztítja, de bizonyos mértékig a fogközökbe bejutva, a fogközi területeket is.
A Hydrosonic EASY a biofilmet alkotó baktériumok millióit távolítja el az ínyszéli területről köszönhetően a szónikus technológiának és a hidrodinamikai hatásnak.

A doboz tartalma:

Curaprox Hydrosonic EASY készülék, 2 db cserélhető kefefej (Power és Sensitive), USB töltő és csatlakozó, utazó tok

Ajánlás:

A kefefejek cseréje három havi rendszerességgel javasolt.

Használat:

A tisztításkor ne nyomja rá fogaira a fogkefét: hagyja, hogy a sörték tegyék a dolgukat. Tartsa a fogkefét mozdulatlanul, amennyire csak lehet, rányomás nélkül és haladjon fogról fogra két-három másodpercenként lazán, könnyedén. 

Fontos: Ne alkalmazzon nyomást fogmosáskor. Az optimális hatást akkor érheti el, ha a Hydrosonic EASY fogkefét gyengéden érinti a fogfelszínhez, és fogról fogra haladva végzi a tisztítást. Az így végzett fogmosással megelőzhetők a fog- és ínybetegségek.

A teljes használati utasításért kattintson ide.

Hosszabbítsa meg a garanciát + 1 évvel:

A készülékre a megvásárlás dátumától számított 2 év számított két év szavatosságot vállalunk anyag-, működési és gyártási hibákra. A garanciát további plusz egy évvel meghosszabbíthatja, amennyiben regisztrálja a készüléket itt.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben