A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Az amerikai bőrgyógyászok legkedveltebb márkája

PAKOLD BE A CERAVE AJÁNDÉKODAT A CSOMAGBA

Január 13-19. között a SIPO Webáruház az utazni vágyóknak és azoknak is kedvez, akik csak szeretik a táskájukban hordani kedvenc hidratálójukat. Rendelj minimum 5.000Ft értékben és rendelésed mellé egy 88ml-es CeraVe terméket választhatsz! 

Amennyiben a kosárba rakott CeraVe termékek értéke eléri az 5.000Ft-ot a kosár oldalon Te választhatod ki, hogy milyen ajándékot is szeretnél magadnak!

*ajánlatunk csak a SIPO Webáruházban érhető el, január 13-19. illetve a készlet erejéig.

Az amerikai bőrgyógyászok legkedveltebb márkája

A CeraVet 2005-ben alapították az USA-ban. Kutatók társultak vezető bőrgyógyászokkal, hogy kidolgozzanak egy sor bőrápolási terméket, melyeknek az a célja, hogy segítsenek helyreállítani a bőr egyensúlyát és az erejét.

A CeraVe az első olyan márka, amely tartalmazza az alapvető ceramidokat, és azokat a koleszterin-és zsírsav-észtereket, melyek nélkülözhetetlenek egészséges bőrhöz. Az cég által szabadalmaztatott MVE rendszer 24 órán át hidratáltan tartja a bőrt.

A termékpaletta testre és arcra való tisztító és ápoló kozmetikumokból áll.

Rendezés: