A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

DERMEDIC NEOVISAGE ÉS OILAGE ANTI-AGEING CSALÁD

TÉLI DERMEDIC ANTI-AGING AKCIÓ!

Februárban a Dermedic Oil Age család termékeit* 30%-os kedvezménnyel tudod megrendelni a SIPO Webáruházból!

*a kedvezmény a csomagokra, összecsomagolt termékekre nem érvényesíthető.

OILAGE ANTI-AGEING - Az érett bőr speciális ápolása

Az érett, érzékeny bőr speciális és komplex ápolást igényel, mely késlelteti és csökkenti az öregedés látható jeleit. Olyan ápolást igényel, mely nem csak hidratál, hanem helyreállítja a bőr lipidvédő rétegét és hatékonyan a bőrsejtekben tartja a nedvességet. Az innovatív, olaj bázisú formulák megfordítják a bőr perimenopauzális öregedésének folyamatait. Az OILAGE termékek táplálnak, regenerálnak és megvédik a bőrt a környezeti szennyeződésektől.

Az OILAGE vonal termékei láthatóan javítják a bőr kondícióját és visszaállítják a fiatalos kinézetű bőr olyan jellemző tulajdonságait, mint pl. sűrűség, rugalmasság, kohézió, hidratáltság és simaság. A ráncok kisimulnak, az arc feszesebb lesz.

NEOVISAGE - Az érzékeny szem hangsúlyozása

A NEOVISAGE egy olyan dermokozmetikai vonal, mely még érzékeny és problémás bőr esetén is lehetővé teszi a hölgyek szépségének kiemelését. A formulákat dermatológusok és szemészek tolerancia tekintetében tesztelték a legérzékenyebb és allergiára hajlamos betegek körében.

A hipoallergén szempilla hosszabbító spirál táplálja, erősíti és védi a szempillákat a külső tényezők negatív hatásai ellen. Fekete, krémes állagú szempilla spirál, mely a szempillákat hosszabbá, dúsabbá teszi, mélységet ad a szemnek és intenzív fekete árnyalatot biztosít a pilláknak.

Rendezés:
5.999 Ft 4.189 Ft
Siess, már csak 3 db van raktáron