A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Dermedic Regenist - az öregedés jeleit mutató bőrre kifejlesztve

Dermedic Regenist - az öregedés jeleit mutató bőrre kifejlesztve

Bevezető 30%-os kedvezménnyel a SIPO Webpatikában!

A bőr állapotát, ennek megfelelően öregedését számtalan tényező befolyásolja, többek között UV sugárzás, mikrosérülések, egészségügyi problémák, stressz, környezeti hatások. Így az öregedés jelei elleni küzdelem komplex megoldást igényel.

A Dermedic Regenist anti-ageing dermokozmetikumok a bőr különböző öregedési szakaszait figyelembe véve nyújtanak megoldást.

A Regenist ARS 4 dermokozmetikumok PHYTOHIAL formuláját kifejezetten az öregedés jeleit mutató bőrre fejlesztették, így pl. mimikai és statikus ráncok esetén javasolt használata. A különleges formula többek között növényi proteineket, hialuronsavat, rózsagyökér kivonatot, argán olajat, E vitamint, shea vajat, medilant és glicerint tartalmaz.

A Regenist ARS 5 RETINOLIKE formula az öregedés egyértelmű jeleit mutató bőrre nyújt megoldásokat, pl. gravitációs és struktúrális ráncok esetén. Az ARS 5 különlegessége a RonaCare Luremin, egy szabadalmaztatott öregedésgátló anyag, mely éppoly hatékony, mint a retinol, viszont kiküszöböli a retinol olyan nem kívánt mellékhatásait mint irritáció, vagy égő érzés. A RonaCare Luremin serkenti a kollagén szintézist, lehetővé teszi a hialuronsav szintézist, védi a kollagén-és elasztin szálakat a lebomlástól, megakadályozza a bőr vízvesztését

Rendezés: