A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

DERMEDIC ANTIPERSP ÉS CAPILARTE TERMÉKCSALÁD

TÉLI DERMEDIC HAJÁPOLÁSI AKCIÓK!

Februárban a Dermedic hajhullás, zsíros, korpás, illetve érzékeny fejbőrre kifejlesztett Capilarte család termékeit* 30%-os kedvezménnyel tudod megrendelni a SIPO Webáruházból!

*a kedvezmény a csomagokra, összecsomagolt termékekre nem érvényesíthető.

CAPILARTE - Hatékony haj és fejbőr kezelés

Olyan tényezők, mint a különböző betegségek (genetikai, autoimmun vagy hormonális), gyulladás a szervezetben, stressz, egészségtelen táplálkozás, helytelen diéta, szennyeződés, akárcsak a helytelen ápolás vagy a túlzott fodrászati vegyi folyamatok számos fejbőr problémát okozhatnak és felboríthatják annak mikrobiómiai egyensúlyát.

A rendellenesség leggyakoribb előfordulása a kopaszság, a túlzott mértékű hajhullás és hajgyengeség, korpa vagy a fejbőr túlzott érzékenysége hozzájárulhat a jó fiziológiai közérzet romlásához, alacsony önbecsülés és rossz közérzet kialakulásához. A fejbőr megfelelő ápolása számos általános haj és fejbőr problémára nyújt megoldást.

ANTIPERSP - Védelem a túlzott verejtékezés ellen

A túlzott verejtékezés fiziológiás körülmények között az izzadtság túltermelésével jár, melyet termikus vagy pszichés inger indukál. A rendellenes, túlzott izzadás lehet általános vagy lokális jellegű (vonatkozik pl. tenyér, láb, ágyéki terület). A túlzott izzadás a bőrredőkben könnyen az epidermisz sérüléséhez vezet, másodsorban pedig további komplikációt okozhat bakteriális és egyéb fertőzések formájában. A hyperhidrosis gyakran jár együtt kellemetlen szagokkal, mely a baktériumok által okozott epidermisz bomlásához kapcsolódik.

Rendezés: