A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Embryolisse - a gyógyszertárak polcain már 65 éve

Az Embryolisse márka története 1950-ben kezdődött, amikor egy párizsi klinika bőrgyógyásza megalkotta a legendás „Lait-Creme Concentré” terméket, egy univerzális bőrápolót, ami milliók által használt kultikus termék lett, pillanatok alatt világszerte elismertté és nagyon közkedvelté vált a sminkesek és a színfalak mögötti főszereplők körében. A gyógyszeripar által előállított „csodakrém” maximálisan megfelel mind a bőrgyógyászat, mind a szépségápolási szakma elvárásainak.

Az Embryolisse napjainkra már egy széles körű, teljes bőrápolási termékskálával rendelkező márkává nőtte ki magát, világszerte több millió eladott termékkel. A márka filozófiája 1950 óta változatlan: megadni mindent a bőrnek, amitől az egészséges, fiatalos és gyönyörű lesz. Az Embryolisse termékeinek egyedülálló különlegessége, hogy egyrészt bőrgyógyászok és gyógyszerészek használják és ajánlják, másrészt a szépségápolás világában, elsősorban a sminkmesterek körében is igazi sztártermékké váltak.

Minden Embryolisse termék szigorú formulai követelményeknek felel meg. Gyógyszerészek bevonásával készültek és bőrgyógyászok tesztelték. A termékek mindig a megfelelő mennyiségű aktív összetevőket tartalmazzák, felesleges adalékanyag nélkül.

Megalakulása óta az Embryolisse szigorú előírások alapján választja ki az orvosi és a kozmetológiai világ által elismert összetevőket, melyeket bőrgyógyászati aktív hatóanyagokkal kombinál. Ennek köszönhetően az összes terméket érzékeny bőrűek is használhatják.

Rendezés:
7.599 Ft 5.109 Ft
Siess, már csak 1 db van raktáron
6.159 Ft 4.149 Ft
Siess, már csak 2 db van raktáron