A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

A feszesen ragyogó bőrért

MAGNIFICENCE - RÁNCOK – FESZESSÉG – RAGYOGÁS

Az 1975-ben egy esztétikai orvos-specialista által alapított LIERAC Laboratories fennállása óta úttörő az esztétikai bőrelváltozások kezelésében és helyrehozatalában. A cukorbetegeknél jellemző, felgyorsult bőröregedést vizsgáló orvosi kutatásokból kiindulva, a LIERAC Laboratories megalkotta a MAGNIFICENCE termékcsaládot. Ez a sorozat a bőrszövetet újraépítő anti-aging bőrápolási termékekből áll; használatuk simább bőrfelszínt és egyenletesebb arcszínt eredményez. 

A 40. életév körül az öregedés első jelei már láthatók az arcon. Feltűnnek az első ráncok, az arcbőr kevésbé strukturált; csökken a feszessége és szabálytalanabb lesz a felszíne. Az arcszín is veszít egységességéből, színének élénkségéből. Ez a jelenség a dermo toxikus öregedés. Ezért a folyamatért a glikoxidáció – mely a glikáció és az oxidáció eredménye – felelős. A cukor hozzátapad a bőrt felépítő proteinekhez, roncsolja azokat és előidézi a glikotoxinok kialakulását (sérült proteinek vagy AGE-k), így zavart okozva a sejtanyagcserében.

A bőr rostjai sérülnek; a sejtmegújulás lelassul, mérgek kerülnek a sejtekbe, amik bőrelváltozást okoznak. Ennek a káros folyamatnak leküzdésére a LIEARAC Laboratories a hibrid kozmetika által inspirálva, kifejlesztette a D-Glyox komplexet (szabadalmaztatása folyamatban), ami a tudomány és a természet legjavát ötvözi. Három aktív anti-aging összetevő (gránátalma virág, selyemfa, liposzóma peptid) egyedülálló kombinációja a teljeskörű anti-glikoxidációs hatást biztosítja: megelőzi a káros folyamatot, megsemmisíti a glikotoxinokat és fokozza a sejtanyagcserét.

Rendezés: