A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Teljes körű öregedésgátlás

Premium - Teljes körű anti-aging ápolás

A regeneratív orvoslás – mely nagy jövővel rendelkező, tudományos technika – egyik fő kutatási területe a sejtregeneráció fokozására, azon belül a bőrszövetek újjáépítésére fókuszál. A regeneratív orvoslás vizsgálati eredményeiből merítve és azzal a céllal, hogy létrehozzon egy teljes körű anti-aging termékcsaládot, a LIERAC Laboratories kifejlesztette és szabadalmaztatta a Premium Sejt Komplexet (Premium Cellular Complex: Hexapeptide FX, Terpenoid, ritka fekete virág kivonata). Ez a komplex ’hibrid’ kozmetikum, azaz a természet és tudomány legtökéletesebb elegye.

Különleges összetételű formulája újra aktiválja a Foxo nevezetű proteint, ami az egyetlen olyan fehérje, amely képes fokozni a sejtregenerációt és így teljes körű anti-aging ápolást nyújt. A mély ráncok kisimulnak, a bőr megőrzi feszességét, a bőrelváltozások – mint sötét foltok, tág pórusok, egyenetlen textúra – javulnak, a bőr kellemetlen feszülése elmúlik.

Rendezés: