A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

A terhességi csíkok megelőzésére és halványítására

 

PHYTOLASTIL - Terhességi csíkok ellen

„Terhességi csíkok” kifejezés olyan bőrelváltozásra utal, ami leggyakrabban kamaszkorban, terhesség vagy jelentős súlyváltozás esetén alakul ki.

A terhességi csíkok halvány lila színű vonalak a bőrfelszínen, megjelenését a gyengülő elasztin és kollagén rostok okozzák. Jellemzően a dekoltázs, has, csípő és a combok területén megjelenő csíkok visszafordíthatatlanul ott maradnak a bőrön. A terhességi csíkok megelőzésére és halványításra fejlesztette ki a LIERAC Laboratories a PHYTOLASTIL termékcsaládot. A Phytolastil termékek koncentráltan tartalmaznak a bőrszöveteket újjáépítő növényi kivonatokat (palástfű, borostyán, zsurló), melyek stimulálják a sejtmegújulását és helyreállítják a bőr rugalmasságát azáltal, hogy újra aktiválják az elasztin és a kollagén rostok termelődését. A PHYLOLASTIL formulát tudományos vizsgálatokon tesztelték, hatékonyságát a több mint 500 nő részvételével elvégzett nemzetközi klinikai felmérés eredménye bizonyítja.

Rendezés: