A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

ALAPOZÓK

VICHY ALAPOZÓK 1.000FT KEDVEZMÉNNYEL A SIPO WEBÁRUHÁZBAN!

Vásárolj bármely Vichy alapozót október 14. - november 30. között és használd ki az 1.000Ft-os kedvezmény! Akciónk patikáinkban és webáruházunkban egyaránt elérhető!

 

MINÉRALBLEND - ÚJ HIDRATÁLÓ ALAPOZÓ AZ ÜDE, TERMÉSZETES MEGJELENÉSÉRT

Az alapozó olyan smink, ami szó szerint bevonja arcbőrünket és általában egész nap a bőrünkön van. Éppen ezért fontos, hogy az alapozó a bőrünk legjobb barátja legyen, ne pedig az ellensége.

A Vichy Laboratóriuma megalkotta a Minéralblend hidratáló alapozót a ragyogó arcbőrért. Minden bőrtípus számára könnyű fedést biztosít és egységesíti arcszínt. Az arcbőr már az első használatot követően puha és intenzíven hidratált lesz. Rendszeres használat esetén hozzájárul a bőr hosszútávú hidratálásához, szép, üde bőrfelületet eredményez és csökkenti a fáradtság jeleit. 5 árnyalatban elérhető.

Az új, innovatív formulájú Minéralblend alapozó biztosítja az egésznapos természetes és üde megjelenésű arcbőrt. Az összetételét maximális hidratálásra tervezték. A bőr minden használattal üdébb, ragyogóbb, kevésbé fáradt kinézetű lehet.

Rendezés: