A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Termékek Menü

NEOVADIOL – A bőrtömörségért változókorban és utána


„A Vichy számára fontos, hogy megértse a bőrünket érintő hormonális változásokat a változókorban és utána. Ebben az időszakban a bőr elvékonyodik, csökken a lipid-és faggyútermelése, elveszti rugalmasságát és tömörségét. Az arckontúr-nyak dekoltázs területe különösen érintett az alacsonyabb izomtámogatás, gravitáció és a bőr szerkezete miatt.

A Vichy egy úttörő megoldást kínál: a NEOVADIOL PHYTOSCULPT segít feszesíteni a nyakat és formálni az arckontúrt. A formulát bőrgyógyászok által igazolt, természetes eredetű összetevőkkel [Fitoszterolokkal és Proxylane-nal] gazdagították.”

- Dr. Dobozy Enikő bőrgyógyász

Nézet:
Rendezés:

Neovadiol Phytosculpt: A Vichy legújabb innovációja a Neovadiol Phytosculpt, segít a nyakterület feszesítésében és az arckontúr formálásában. 

9.929 Ft 8.390 Ft

A Compensating Complex hatóanyag kombinációt kifejezetten a változókori bőrre fejlesztette ki a Vichy laboratóriuma. Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt. Hipoallergén. Érzékeny bőrre.

9.825 Ft 8.490 Ft

A Compensating Complex hatóanyagkombinációt kifejezetten a változókori bőrre fejlesztette ki a Vichy laboratóriuma. Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt. Hipoallergén. Érzékeny bőrre.

9.825 Ft 8.279 Ft

Bőrgyógyászati felügyelet mellett tesztelt. Hipoallergén. Érzékeny bőrre.

10.235 Ft 8.390 Ft

A Neovadiol Compensating Complex szérummal a bőr tömörebbnek, frissebbnek és rugalmasabbnak, egyenletesebb tónusúnak érződhet. A formula hozzájárul a ragyogó és fiatalos megjelenéshez azáltal, hogy nedvességgel tölti fel a bőrfelszínt.

11.565 Ft 9.618 Ft

A Neovadiol Compensating Complex száj- és szemkörnyékápolóval a mosoly és tekintet ragyogóbb lehet. A formula segítségével a bőr simábbnak tűnhet és visszanyeri komfortérzetét a száj- és szemkörnyéken. Mindebben a hűsítő applikátor is segítséget nyújt.

8.189 Ft 6.890 Ft

Bőrtömörséget adó krém. Ideális arcbőr a menopeuza utána is. Feszes, rugalmas bőr. Intenzív komfort.

10.849 Ft 9.023 Ft

Száraz olaj a tömörebb, egységesebb, fiatalosabb arcbőrért.

11.259 Ft 9.349 Ft
Vásárlói vélemények
Árukereső logo Árgép logo Legális online patika logo Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz logo Fogyasztó barát weboldal logo Az Ország Boltja 2018 logo
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.huÁrukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési módok

Szállítás