A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

INSTITUT ESTHEDERM – A SZÉPSÉG KORTALAN

INSTITUT ESTHEDERM – A SZÉPSÉG KORTALAN

Az Institut Esthederm exkluzív, francia, high-tech márka filozófiáját a sejtek élete inspirálja. A márka kezdetektől fogva a bőrre, annak folyamataira, valamint a környezettel való kölcsönös egymásra hatásra összpontosít. Ennek az érdeklődésnek az eredményeként született meg az a hatékony kozmetika, mely tiszteletben tartja a bőrt, és segít beindítani a helyes bőrműködését. Tisztában van a bőr természetes mechanizmusaival, és annak saját anyagaival segíti a megújulását.

Az Institut Esthederm szabadalmaztatott sejtvize összetételében arra a vízre hasonlít, mely természetesen megtalálható a bőrben. Pont ez a sejtvíz a fő alkotóeleme minden egyes Institut Esthederm készítménynek. Minden egyes kozmetikai termék és ápolás kizárólag olyan szakértők által került kifejlesztésre, akiknek a bőr a szakterülete, így azok a felhasználók természetes szükségleteihez igazodnak. Kényeztesse bőrét egészséggel, szépséggel és az exkluzív Institut Esthederm francia márka nyújtotta kényelem érzésével.