A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

NIVEA - A JÓ MEGOLDÁS MINDEN HELYZETBEN

NIVEA - A JÓ MEGOLDÁS MINDEN HELYZETBEN

A NIVEA a világon az egyik legmegbízhatóbb kozmetikai márka, melynek a létrejöttéhez három nagyszerű elme közös víziója kellett. Az egész 1911-ben kezdődött, amikor a gyógyszerész végzettségű, jövőbe látó vállalkozó, Dr. Oscar Troplowitz felismerte az euceritben, a Dr. Isaac Lifschütz vegyész által kifejlesztett emulgeálószerben rejlő lehetőségeket. Az eucerit hozzáadásával vízből és olajból hosszan elálló krém készíthető.

Az euceritet eredetileg orvosi célra tervezték használni, ám Prof. Paul Gerson Unna dermatológus, aki nagyra becsülte Dr. Lifschütz szakértelmét, bemutatta a professzort Dr. Troplowitz-nak, aki azonnal felismerte, hogy a víz-olaj emulzió tökéletes alapja lehet a kozmetikai krémeknek. Már csak egy névre volt szükség. Dr. Troplowitz nem tett mást, csak a krémre pillantott. Hófehér színéből kiindulva a terméket NIVEA-nak nevezte el, mely a latin nix, nivis (hó) szóból ered.

Rendezés:
2.859 Ft 2.208 Ft
Siess, már csak 3 db van raktáron
Értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
1.489 Ft 1.162 Ft
Raktáron
1.609 Ft 1.260 Ft
Siess, már csak 2 db van raktáron
2.625 Ft 2.063 Ft
Siess, már csak 2 db van raktáron
2.625 Ft 2.082 Ft
Siess, már csak 3 db van raktáron