A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

NIVEA - A JÓ MEGOLDÁS MINDEN HELYZETBEN

NIVEA - A JÓ MEGOLDÁS MINDEN HELYZETBEN

A NIVEA a világon az egyik legmegbízhatóbb kozmetikai márka, melynek a létrejöttéhez három nagyszerű elme közös víziója kellett. Az egész 1911-ben kezdődött, amikor a gyógyszerész végzettségű, jövőbe látó vállalkozó, Dr. Oscar Troplowitz felismerte az euceritben, a Dr. Isaac Lifschütz vegyész által kifejlesztett emulgeálószerben rejlő lehetőségeket. Az eucerit hozzáadásával vízből és olajból hosszan elálló krém készíthető.

Az euceritet eredetileg orvosi célra tervezték használni, ám Prof. Paul Gerson Unna dermatológus, aki nagyra becsülte Dr. Lifschütz szakértelmét, bemutatta a professzort Dr. Troplowitz-nak, aki azonnal felismerte, hogy a víz-olaj emulzió tökéletes alapja lehet a kozmetikai krémeknek. Már csak egy névre volt szükség. Dr. Troplowitz nem tett mást, csak a krémre pillantott. Hófehér színéből kiindulva a terméket NIVEA-nak nevezte el, mely a latin nix, nivis (hó) szóból ered.

Rendezés:
6.795 Ft 5.324 Ft
Siess, már csak 1 db van raktáron
2.619 Ft 1.899 Ft
Siess, már csak 1 db van raktáron
2.379 Ft 1.862 Ft
Siess, már csak 1 db van raktáron
1.699 Ft 1.299 Ft
Siess, már csak 1 db van raktáron
Értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
1.325 Ft 883 Ft
Raktáron