A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Értékes Holt-tengeri iszappal és ásványi anyagokkal készült hajápolók

MINUS 417 SENSUAL ESSENCE

A hamisítatlan Holt-tengeri ásványok erejével visszanyerheted hajad egészséges és ragyogó megjelenését. A Sensual Essence hajápolói minden hajtípusra alkalmazhatóak. Értékes Holt-tengeri iszappal és ásványi anyagokkal készült hajápolók, melyek feltöltik, hidratálják a hajat és a fejbőr egészségét biztosítják. Az alapvető célok – száraz, zsíros, elvékonyodó, lapos haj, a színvédelem vagy a szöszösödő haj – kezelésére szolgál. A haj és a fejbőr tiszta, selymesen puha és fényes lesz.

Ujjaid pedig akadálymentesen siklanak végig tincseid között. A Sensual Essence hajápoló kozmetikumok formulája a természetes Holt-tengeri iszap és ásványi anyagok hatékony kombinációján alapszik. A Holt-tenger a természet egyik legegyedibb gyógyító erőforrása, mely több mint tízszer nagyobb só-és ásványi anyag tartalommal rendelkezik, mint bármely más tenger vagy óceán a világban.

Az egyedi, gazdag ásványi anyagok és az iszap természetes egészséget és szépségelőnyöket biztosít világszerte az embereknek, ezt alkalmazzuk kozmetikumainkban a maximális hatékonyság érdekében.

Parabénmentes, ásványi olaj mentes vegán kozmetikumok.

Nincs megjeleníthető termék.