A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Nuxuriance Gold - Élje át az abszolút bőrfiatalító hatást

Nuxe Nuxuriance Gold - Egy szabadalmaztatott növényi innováció abszolút bőrfiatalító hatással


Az első alkalom, hogy a NUXE az idegtudományhoz fordult, hogy megfelelő bizonyítékkal tudja alátámasztani a Porcelán Rózsa Oleoactive bőrre gyakorolt abszolút bőrfiatalító és jótékony hatását. 
Ahogy öregszünk, a sejtek megújulása lelassul, a lipidtermelés visszaesik és a bőr mikrokeringése elhanyagolttá válik.

Sok nő tapasztalja, hogy bőrének megváltozását: szárazabbá, vékonnyá és törékenyebbé válik, az arcbőr elveszti ragyogását. Bőrük több táplálásra vágyik.


Sáfrány& MurvafürtBi-Floral®Sejtek –
Kivételes megújító hatékonyság. A Bi-Floral Sejtek a NUXE Laboratóriumok által szabadalmaztatott technológiai eredmény csúcspontja: az értékes sáfrányvirág megújuló tulajdonságainak kapszulába zárása.

Nutri helyreállító komplex - (Jiaogulan és Cistus virág kivonatok) Helyreállítja az alapvető lipideket a bőr fiatalságához.

Porcelán Rózsa Oleoactif - Csodálatosan ragyogóvá teszi az arcszínt. A NUXE szabadalmaztatott Porcelán Rózsa Oleoactif hat értékes aktív molekula koncentrációját tartalmazza, amelynek hatékonyságát in vivo teszt bizonyította: aktiválja a bőr mikrokeringését, és visszaadja az arcbőr ragyogását


A Nuxuriance Gold
ötvözi a kellemes, érzéki bőrápolási élményt a hatékonysággal, amelyet olyan egyedi termékek tesznek lehetővé, amelyek idővel csökkentik a bőrre gyakorolt káros környezeti hatásokat.

Ez a 4 bőrápoló termék több mint 92% ban tartalmaz természetes eredetű összetevőket, amelyek kivételesen olvadó textúrákba ágyaztak olaj krém, balzsamok stb.), amelyek abszolút kényelmet nyújtanak a bőr számára. Arany mikro részecskékkel ragyogóvá és élettel telivé teszik a bőrt. Az édes harmóniájú kifinomult illat a virágos, gyümölcsös jegyek és egy fás alap különleges ötvözete.

Rendezés: