A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Termékek Menü

Hidratálás - CRÉME FRAICHE, PRODIGIEUSE

Nézet:
Rendezés:

Bőrünk minden nap környezeti ártalmaknak van kitéve, mely által dehidratált lesz, érzékennyé válik. 

6.585 Ft 5.597 Ft
Extrán frissítő szérum intenzív hidratálást biztosít még a fokozottan nedvességhiányos bőrnek is.
7.305 Ft 6.209 Ft

Ez a bőrbe olvadó, kifinomult krém, mely növényi tejek és alga kivonat egyedülálló kombinációja, 48 órás hidratálást biztosít.

6.585 Ft 5.597 Ft
Ez a tápláló krém, mely növényi tejek és alga kivonat egyedülálló kombinációja, 48 órás hidratálást biztosít.
6.585 Ft 5.597 Ft
Színezett hidratáló krém mediterrán kék virágok kivonatával és ásványi pigmentekkel, világos tónusú bőrre, hosszan tartó egyenletes fedéssel.
5.999 Ft 5.099 Ft
Színezett hidratáló krém mediterrán kék virágok kivonatával és ásványi pigmentekkel, átlagos tónusú bőrre, hosszan tartó egyenletes fedéssel.
5.999 Ft 5.099 Ft
Színezett hidratáló krém mediterrán kék virágok kivonatával és ásványi pigmentekkel, átlagos tónusú bőrre, hosszan tartó egyenletes fedéssel.
5.999 Ft 5.099 Ft

Növényi glicerin tartalmának köszönhetően hidratálja a bőrt, míg a fáradtság jeleit a mediterrán kék virágok polifenoljai, a kakaó származék és a blue agerát (kék kosbor) tüntetik el. 

6.569 Ft 5.584 Ft

Növényi glicerin tartalmának köszönhetően hidratálja a bőrt, míg a fáradtság jeleit a mediterrán kék virágok polifenoljai, a kakaó származék és a blue agerát (kék kosbor) tüntetik el. Édes mandulából nyert növényi olaja táplálja a száraz bőrt.

40ml-es tubus

6.569 Ft 5.584 Ft

Hidratál és eltünteti a fáradtság jeleit hyaluronsav tartalmának és növényi összetételének köszönhetően.

6.875 Ft 5.844 Ft

Érzékeny, kombinált bőrre. A szépség igazi forrásaként, ez az ultra-könnyű emulzió intenzív, folyamatos hidratálást nyújt 24 órán keresztül.

5.765 Ft 4.900 Ft
Nap terméke
Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemények Vásárlói vélemények
Az akciós termékek szerintem a legkedvezőbbek több patikával összehasonlítva. Jeleztem, hogy örülnék, ha másnap kiszállítaná a futár a terméket és úgy is lett, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok velük, csak ajánlani tudom őket.
Aranyosné Németh Rita
Kedden rendeltem és csütortökön délben már nálam volt a rendelt termék!Nagyon gyors és szuper áron volt minden amit vettem!
Borgulya Alexandra
Többször rendeltem már,nagyon gyorsak,mindeig másnapra itt volt a csomagom. és szuper biztonságosan vannak becsomagolva a termékek. Persze az árak is kiválóak.
Fábián Pohlingerné Bernadett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.huÁrukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési módok

Szállítás