A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Dr.Theiss Echinacea csepp 50ml

Ár:
2.619 Ft
2.089 Ft
530 Ft

*az akció előtti 30 nap legalacsonyabb ára

Értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás, amennyiben a termék raktáron van: 2023. február 13.
Egységár: 41,78 Ft/ml

Fertőzéses megbetegedések megelőzésére, illetve kiegészítő kezelésére, a szervezet ellenálló képességének fokozására. 

Cikkszám: 128001
Gyártó/Forgalmazó: Naturprodukt
Polchely: NO4-27

Leírás

Gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását tudományos eredmények igazolják. 

Fertőzéses megbetegedések megelőzésére, illetve kiegészítő kezelésére, a szervezet ellenálló képességének fokozására. 

Hatóanyag:
100 g készítmény 33 g keskenylevelű kasvirág őstinktúrát tartalmaz. 
Segédanyagként 50% v/v alkoholt tartalmaz. 

Ha Ön kasvirágra (vagy más fészkesvirágzatú növényre (pl. kamillára, őszi margitvirágra stb.)) allergiás, a készítményt nem használhatja. 
Nem alkalmazható a készítmény előrehaladott szisztémás megbetegedések - tuberkulózis, fehérvérűség, kötőszöveti elváltozások, szklerozis multiplex, AIDS-megbetegedés, HIV-fertőzés és egyéb autoimmun megbetegedés - esetén. 

A készítmény 50% v/v alkoholt tartalmaz, melynek 10 cseppje 0,208 g alkoholnak felel meg. A készítmény nem adható gyermekeknek, várandósoknak, epilepsziásoknak, agysérülés és más központi idegrendszeri betegség esetén. 

Alkoholtartalma miatt 14 éven aluli gyermekek nem szedhetik!

Alkoholfogyasztás tilalmát előíró vagy immunszupresszív (immunválaszt elnyomó) gyógyszerkészítmények mellett nem alkalmazható. Kérje orvosa véleményét, ha egyidejűleg más, a szervezet ellenálló képességét fokozó készítményt is szed.

Várandósok és szoptatós anyukák nem alkalmazhatják a készítményt. 

Alkalmazása:
Az alkoholos oldat a száj nyálkahártyájáról gyorsan felszívódik, ezért előnyös, ha lenyelés előtt rövid ideig a szájban tartjuk. Használat előtt felrázandó!

Ajánlott adag: Megelőzésre 3x20 cseppet, akut fertőzés esetén az első napon először 50 csepp, majd óránként 10-20 cseppet adagoljunk két napig. 

Nagyon ritkán túlérzékenység előfordulhat: kiütés, viszketés, duzzadás az arcon, nehézlégzés, szédülés, alacsony vérnyomás. 

Az esetleges üledékkiválás a készítmény minőségét nem befolyásolja. A közlekedésben történő részvétel vagy gépekkel végzendő munka során a reakcióidő lelassulhat, ezért gépjárművezetők és veszélyes helyen dolgozók a készítményt csak közvetlenül alvás előtt alkalmazzák!

Ha panaszai 4-5 nap alkalmazás után sem enyhülnek, feltétlenül forduljon orvoshoz. 
Ha az alkalmazás során a készítmény valamilyen mellékhatását tapasztalná, a kezelést hagyja abba és forduljon kezelőorvosához!

Megszakítás nélkül 8 hétnél hosszabb ideig nem alkalmazható!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben