A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Lactofeel hüvelygél 7x5ml

Ár:
3.979 Ft
2.490 Ft
37%

A feltüntetett érték már a kedvezménnyel csökkentett ár!

Várható szállítás, amennyiben a termék raktáron van: 2019. augusztus 20.
Egységár: 498 Ft/ml

A Lactofeel segíti a hüvely természetes flórájának fenntartását, helyreállítását.

Raktárinformáció: Raktáron
Cikkszám: 864004
Gyártó: LadeePharma Kft.
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!

Leírás

A leggyakoribb hüvelyfertőzés a bakteriális vaginózis kezelésére és megelőzésére.  A Lactofeel segíti a hüvely természetes flórájának fenntartását, helyreállítását. Alkalmazása javasolt hüvelyfertőzések, antibiotikum terápia esetén. Várandósság és szoptatás alatt is alkalmazható. Orvostechnikai eszköz CE0344, gyógyászati segédeszköz. A kockázatokról olvassa el az útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Helyreállítja a hüvely normál pH-szintjét, és az egészséges hüvelyflórát, ezáltal:
- kezeli és megelőzi a bakteriális vaginózist,
- semlegesíti a hüvely rendellenes szagát,
- gyorsan enyhíti a rendellenes folyást, és a kellemetlen érzést a hüvelyben.

Klinikailag igazolt hatása és biztonságossága. Várandósság és szoptatás alatt is jó. Egészségpénztári kártyára megvásárolható.

Bővebben a Lactofeelről:

Rendellenes folyás? Zavaró szag? Kellemetlen érzés? Nincs egyedül ezekkel a tünetekkel.
Természetes körülmények között a hüvelyben különböző típusú baktériumok élnek. Normál esetben a tejsav-baktériumok vannak jelen a legnagyobb számban. A tejsav-baktériumok tejsavat termelnek, amely a hüvely normál, alacsony pH-értékének fenntartásáért felel, és ezáltal véd a fertőzéssel szemben. Ha a tejsav-baktériumok száma lecsökken, a pH-szint megemelkedik, akkor szaporodnak el a „káros” baktériumok. Ennek az állapotnak az orvosi neve a bakteriális vaginózis (BV). A BV fő tünetei: a rendellenes folyás, a zavaró szag és a kellemetlen érzés a hüvelyben. A BV a hüvely igen gyakori betegsége.
A BV-t számos tényező okozhatja, beleértve a hosszan tartó menstruációt, a gyakori irrigálást, az intim higiéniás szereket és a szexuális érintkezést. Az antibiotikum-kezelések és a méhen belüli eszközök (spirál) szintén befolyásolhatják a hüvelyben kialakult egyensúlyt.

A Lactofeel hüvelygél kezeli a BV-t, és megakadályozza annak kiújulását – természetes úton
A Lactofeel hüvelygél tejsavat tartalmaz, amely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagot, és helyreállítja a hüvely normál pH-ját. Glikogént is tartalmaz, amely tápanyagul szolgál a tejsavbaktériumok számára. A normál pH és a tápanyagok segítségével a védelmező tejsav-baktériumok elszaporodnak, és a hüvely természetes egyensúlya helyreáll, hatékonyan enyhítve a rendellenes folyást, a kellemetlen érzést, továbbá megakadályozza a hüvely kínos szagának visszatérését.

Mikor kell a Lactofeel hüvelygél?
A Lactofeel hüvelygél megszünteti a rendellenes folyást, a hüvely kínos szagát, a kellemetlen érzést, és visszaállítja a hüvely pHértékét a normál szintre.
A Lactofeel hüvelygél arra is jó, hogy fenntartsuk a hüvely normál pH-értéket, és megakadályozzuk a BV kiújulását.

Kezelés
A kellemetlen szag, a rendellenes folyás, a kellemetlen érzés, valamint a BV hatékony enyhítésére: napi 1 tubus 7 napig

Fenntartás és megelőzés
A természetes pH-egyensúly fenntartásához, és a tünetek kiújulásának megelőzéséhez: 1-2 tubus hetente
A pH-szint fenntartásához antibiotikum-kezelés során: napi 1 tubus a kezelés végén, 4-5 napig

Ha a tünetek kiújulását tapasztalja a menstruációja környékén: 1 tubus a menstruáció végén, 1-2 napig.

A Lactofeel hüvelygélt könnyű kezelni
A kupakot le kell csavarni, majd a tubus egész nyakát be kell illeszteni a hüvelybe. Nyomja ki a tubus tartalmát. Távolítsa el a tubust a hüvelyből, miközben nyomva tartja, majd dobja el. A Lactofeel hüvelygélt legjobb lefekvéskor igénybe venni. Tanácsos tisztasági betétet mellett, mivel gyakran észlelhető enyhe szivárgás. Ez nem azt jelenti, hogy a kezelés sikertelen volt.


A Lactofeel hüvelygélt klinikailag tesztelték
A klinikai vizsgálatok kimutatták, hogy a Lactofeel hüvelygél készítmény biztonságos, és hatékonyan helyreállítja, és fenntartja a hüvely pH-egyensúlyát.

A Lactofeel hüvelygél biztonságos
A Lactofeel hüvelygél higiénikus, egyszeri kezelésre alkalmas tubusokban van. A várandósság alatt és a menstruáció idején is igénybe vehető, azonban keresse fel orvosát, ha úgy gondolja, hogy a terhessége alatt hüvelyfertőzése van. Ha hüvelyi gombafertőzése van, vagy a hüvelyhámmal van probléma, akkor a Lactofeel hüvelygél okozhat szúró fájdalmat. Ez azonban csak átmeneti jellegű.

Mikor kell orvoshoz fordulni?
Keresse fel orvosát, ha tünetei súlyosbodnak, ha fájdalmat érez, ha a kellemetlen érzés nem szűnik, ha folyása véres, vagy ha folyása a menopauza alatt jelentkezik. Forduljon orvoshoz, ha a terhessége alatt úgy gondolja, hogy hüvelyfertőzése van. Ha azt tapasztalja, hogy a tünetei nem enyhülnek a Lactofeel hüvelygél előírás szerinti igénybe vétele után sem, akkor további tanácsért forduljon orvosához.

Mikor nem szabad igénybe venni a Lactofeel hüvelygélt?
Kerülje a Lactofeel hüvelygélt közvetlenül a nemi aktus előtt, után, ha teherbe szeretne esni, mivel a gélnek alacsony a pH-ja, s ez a közeg kevésbé megfelelő a sperma számára. Ne alkalmazzafogamzásgátló szerként.

Ez a csomag 7 darab egyszeri alkalmazású, 5 ml-es tubust tartalmaz. Ha a tubus károsodott akkor semmiképp ne alkalmazza.
A lejárati időn túl ne alkalmazza a tubust.


A Lactofeel hüvelygél egy orvostechnikai eszköz- CE 0344, gyógyászati segédeszköz.

A kockázatokról olvassa el a csatolt útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
 

Vélemények

| 5 / 5 csillag!
2019. 03. 03.
Nagyon szeretem, ha úgy érzem hogy a hüvelyflórám kicsit rendetlenkedik, egy-két napi használat után máris rendbe tesz. Menszesz után egy-két kúp gyorsan helyreállítja a rendet. Árban most nagyon kedvező, az ár-érték aránya kiváló!

Szívesen várjuk véleményed a termékről!Megjegyzés: A HTML-kód használata nem engedélyezett!
Értékelés: Rossz Kitűnő

Hasonló termékek

Termékkereső