A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Termékek Menü

Dohányzásról leszoktatás

Nézet:
Rendezés:

Csökkenti a dohányzásról azonnal leszokni kívánók elvonási tüneteit. A Nicorette gyógyszeres rágógumi segítségével megakadályozható, de legalább mérsékelhető az elvonási tünetek kialakulása  úgy, hogy átmeneti ideig a nikotint kis mennyiségben pótolja. 

6.205 Ft 4.964 Ft

Dohányzásról való leszokást elősegítő készítmény.

2.259 Ft 1.807 Ft

Csökkenti a dohányzásról azonnal leszokni kívánók elvonási tüneteit.

1.839 Ft
Csökkenti a dohányzásról azonnal leszokni kívánók elvonási tüneteit.
1.839 Ft

A Nicotinell Fresh Mint rágógumi a dohányzásról való leszokást elősegítő gyógyszerek csoportjába tartozik.

1.909 Ft 1.527 Ft

A Nicotinell Fruit rágógumi a dohányzásról való leszokást elősegítő gyógyszerek csoportjába tartozik.

1.929 Ft 1.543 Ft

A Nicotinell Mint 1 mg szopogató tabletta a gyógyszerek olyan csoportjához tartozik, amelyek a dohányzásról való leszokást segítik elő. 

2.325 Ft 1.860 Ft
A dohányzásról való leszokást segítő gyógyszer, szájnyálkahártyán történő alkalmazásra.
2.275 Ft 1.820 Ft

A NiQuitin Minitab segítséget nyújt a dohányzás abbahagyásához. A kezelésnek ezt a típusát nikotin helyettesítő kezelésnek hívják.

2.289 Ft 1.695 Ft

A Nicorette patch áttetsző transzdermális tapaszt helyileg kell alkalmazni és arra szolgál, hogy elősegítse a dohányzásról való leszokást.

4.849 Ft 3.879 Ft
A Nicorette patch áttetsző transzdermális tapaszt helyileg kell alkalmazni és arra szolgál, hogy elősegítse a dohányzásról való leszokást, a nikotin utáni sóvárgás és a megvonási tünetek csillapításával, valamint megkönnyítse a dohányzás abbahagyását az olyan dohányosok esetében, akikben van motiváció a leszokásra.
4.849 Ft 3.879 Ft
A Nicorette patch áttetsző transzdermális tapaszt helyileg kell alkalmazni és arra szolgál, hogy elősegítse a dohányzásról való leszokást, a nikotin utáni sóvárgás és a megvonási tünetek csillapításával.
4.849 Ft 3.879 Ft

A NiQuitin Clear segítséget nyújt a dohányzás abbahagyásához.

4.779 Ft 3.823 Ft

A NiQuitin Clear segítséget nyújt a dohányzás abbahagyásához.

4.679 Ft 3.743 Ft

A NiQuitin Clear segítséget nyújt a dohányzás abbahagyásához.

4.775 Ft 3.820 Ft

A Nicorette Quickspray szájnyálkahártyán alkalmazott spray (a továbbiakban Nicorette Quickspray) segít önnek leszokni a dohányzásról, ha Ön is akarja. Ezt a típusú kezelést nikotinpótló kezelésnek nevezik.

4.935 Ft 3.948 Ft
Ország boltja
Nap terméke
Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemények Vásárlói vélemények
Az akciós termékek szerintem a legkedvezőbbek több patikával összehasonlítva. Jeleztem, hogy örülnék, ha másnap kiszállítaná a futár a terméket és úgy is lett, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok velük, csak ajánlani tudom őket.
Aranyosné Németh Rita
Kedden rendeltem és csütortökön délben már nálam volt a rendelt termék!Nagyon gyors és szuper áron volt minden amit vettem!
Borgulya Alexandra
Többször rendeltem már,nagyon gyorsak,mindeig másnapra itt volt a csomagom. és szuper biztonságosan vannak becsomagolva a termékek. Persze az árak is kiválóak.
Fábián Pohlingerné Bernadett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.huÁrukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési módok

Szállítás