Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Fényvédelem - Bariésun

Az Uriage megújult Bariésun családja sokkal több, mint egy átlagos fényvédő.

A legfontosabb az optimális fényvédelem: 4 ultra teljesítményű minimalista szűrő komplex segíti a termékeket. Nagyon széles tartományban véd (a rövid, és hosszú UVB, és UVA sugarak ellen), mindezt biztonságos, jól tolerált, endokrin rendszert nem zavaró filterek nélkül.) Az Uriage Termálvíz bizonyított hatása (egyedülálló ásványi anyag, és nyomelem tartalma miatt), hogy egyrészt megerősíti a bőr barriert, másrészt védi a DNS-t (üstökös teszt).

  • Bariésun szabadalom: Speciális filmképző védelem a bőrön. 2 polimer szabadalmaztatott kombinációja (PVP+ polyquaternium), mely segíti a filterek penetrációját az epidermisz felső rétegeibe. Ez tényleg fontos, hiszen javítja a termék fényvédő, és vízálló tulajdonságát is.
  • Telomervédő szabadalom: A spirulina kivonat nagyon gazdag phycocyanin (növényi pigment) tartalma csökkenti a sejtkárosodást azáltal, hogy korlátozza az UV sugárzás, és a kék fény okozta rövid telomerek képződését. Megelőzi a sugárzás okozta bőröregedést!
  • Megerősített sejtvédelem: antioxidáns hatású UTW+ E vitamin
  • Dehidráció ellen: Aquasponginok (trehalose, glucose, glycerol), melyek fenntartják a sejten belüli hidratációt. Polydecének, melyek csökkentik a felületi párolgást.

Mindemellett a Bariésun család termékeinek nincsen hatása a korallzátonyok, és a planktonok élővilágára (tudományos kutatások, vizsgálatok igazolják)

Rendezés: