A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Füldugó OHROPAX Test Box (3pár)

Ár:
1.549 Ft
619 Ft
60%

A feltüntetett érték már a kedvezménnyel csökkentett ár!

Cikkszám: 492398

KÖZELI LEJÁRATÚ TERMÉK! LEJÁRATI IDŐ 2021-10-31

Próbálja ki, tesztelje, melyik füldugó a legmegfelelőbb az Ön számára! Amennyire különbözőek a hallójáratok, annyira sokrétűek  a füldugókkal szembeni igények.

Raktárinformáció: Raktáron
Értékelés: Nem értékelt
Egységár: 619,00 Ft/db
Gyártó: OHROPAX GmbH

Leírás és Paraméterek

Próbálja ki, tesztelje, melyik füldugó a legmegfelelőbb az Ön számára! Amennyire különbözőek a hallójáratok, annyira sokrétűek  a füldugókkal szembeni igények. Az OHROPAX ezért különböző anyagokból készíti termékeit a változatos felhasználási céloknak megfelelően. Az OHROPAX Test-Box-ban található különféle anyagokból és formákban készült füldugók segítenek Önnek a megfelelő termék kiválasztásában.

Az OHROPAX Test-Box háromféle füldugót tartalmaz: a ClassicSilicon és Soft füldugókat, amelyek három különféle anyagból (viasz, szilikon és habosított műanyag) készülnek, ezek közül a Classic és a Silicon a fül elejébe, míg az OHROPAX Soft a fülbe helyezhető. Ezekkel az anyagokkal és formákkal ki tudja kísérletezni, melyik az igazi Luxus az Ön fülének! A Test-Box ideális azoknak, akik elsőként próbálják ki az OHROPAX füldugókat, de azoknak is, akik új füldugóinkkal szeretnének megismerkedni.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben