GymBeam MoiMüv Protein Cookie dupla csokoládé 75g
Leírás
A MoiMüv Protein Cookie egy ízletes tejes keksz, íztől függően 15-16.5 g fehérjetartalommal. Tökéletes snack, amely segít növelni a rost- és fehérjebevitelt, az izomtömeg növelése és fenntartása érdekében. A Fehérjekeksz csak olyan minőségi összetevőket tartalmaz, melyek tökéletesen segítenek az édesség iránti sóvárgás legyőzésében. Próbáld ki a tejes kekszet csokidarabokkal, egy ellenállhatatlan ízt.
Mi több, a MoiMüv Protein Cookiet a nap bármely szakában fogyaszthatod, anélkül, hogy sütögetned kellene. A praktikus csomagolásban kényelmesen elfér a zsebedben, így élvezheted a fehérjekeksz ízét a munkahelyen, vagy iskolába menet. Kényeztesd magad egy édes, puha ajándékkal, MoiMüv fehérjekeksz formájában.
A MoiMüv Protein Cookie előnyei:
- jókora adag fehérjét és rostot tartalmaz
- minőségi nyersanyagokból készült
- remek snack a nap bármely pillanatában
- puha tejes keksz, fehérjével
Összetevők:
Dupla csokis ízesítés: búzaliszt, finomítatlan barnacukor, zabszirup, növényi glicerin, glutamin peptidek (hidrolizált búzafehérje), étcsokoládé darabkák (7%) (kakaómassza, cukor, emulgeálószer [szójalecitin], természetes aroma), kakaópor, borsófehérje, olívaolaj, szójafehérje, gumiarábikum, kókuszolaj, víz, kelesztő anyag (nátrium-bikarbonát), aroma, só.
Javasolt fogyasztás:
A MoiMüv Protein Cookie kiváló napközbeni snack a fehérje pótlására és az izmok regenerálódásának sportolás utáni felgyorsítására.
Tápérték táblázat:
Tápértékek (dupla csoki) | 1 adag (75 g) |
---|---|
Energiatartalom | 1206 kJ / 289 kcal |
Zsír | 8.6 g |
ebből telített zsírok | 3.9 g |
Szénhidrát | 35 g |
ebből cukor | 16 g |
Rost | 3.9 g |
Fehérje | 15 g |
Só | 0.53 g |
Figyelmeztetés:
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet. Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó.
Allergén információk: A termék nyomokban glutént, földimogyorót és egyéb dióféléket tartalmazhat.
Részletek:
Általános tulajdonságok:
Állag | Por |
Alkalmazás | Tömegnövelés |
Aroma | Csokoládé |
Fő összetevő | Tejsavóprotein |