GymBeam ropogós Müzlimix gyümölcsök-magvak 420g
Leírás
A ropogós müzlimix egy ropogós keverék tele zabpehellyel, mogyoróval, gyümölccsel és egyéb egészséges összetevővel, amelyeknek kiemelkedően alacsony a zsírtartalma, viszont magasabb a fehérjetartalma. Fontos részét képezi a zabpehely, amelynek köszönhetően a termék rostban és komplex szénhidrátban gazdag. A termék gyártása során prémium minőségű alapanyagok kerültek felhasználásra, így biztos lehetsz, hogy a szervezeted jó minőségű energiaforrásokkal támogatod. A zabpehely, egyéb pelyhek, a mogyoró és a gyümölcs egyedülálló kombinációja nagyon ízletes csemegét eredményez, így minden egyes falat öröm lesz.
A mix kiegyensúlyozott, összes makrotápanyagtartalma mellett szervezetedet értékes mikrotápanyagokkal is támogathatod. A müzlimix nagyon finom joghurttal, tejjel vagy túróval, de akár snackként is fogyaszthatod.
A Ropogós müzlimix előnyei
- zabpelyhet, gyümölcsöt, mogyorót és egyéb egészséges összetevőt tartalmaz
- makro- és mikrotápanyagokban egyaránt gazdag
- magasabb rost- és fehérjetartalommal rendelkezik
- ideális reggeliként vagy snackként
Összetevők
Fehér csokoládés-gyümölcsös: Zabpehely 62%, pirított búzapehely 20%, fehér csokoládé 13% (cukor, teljes tej, kakaóvaj, fölözött tejpor, szója lecitin, természetes vaníliás ízesítő), gyümölcs 5% (lliofilizált málna, liofilizált áfonya).
Csokoládés-mogyorós: Zabpehely 50%, csokoládé 12% (cukor, kakaómassza, kakaóvaj, szója lecitin), árpapehely 10%, kókusz chips kakaóval (pirított kókusz chips, kókuszcukor, kakaópor, só), pirított búza chips 10%, mogyoró 8% (pirított mogyoródarabok, blansírozott édes mandulabéldarabok).
Magvas-gyümölcsös: Gyümölcs 32% [barna mazsola (szárított mazsola, napraforgóolaj), nagyszemű jumbo arany mazsola (szárított mazsola, napraforgóolaj, kén-dioxid), almadarabok (szárított alma, citromsav), sárgabarackdarabok (szárított sárgabarack, kén-dioxid), datolya (szárított datolya, rizsliszt)], zabpehely 20%, pirított búzapehely 20%, árpapehely 10%, diófélék 10% (pörkölt törökmogyoró darabok, blansírozott édes mandula darabok), magvak 8% (hántolt napraforgómag, hántolt tökmag).
Javasolt fogyasztás
Kiegyensúlyozott étrend részeként a nap bármelyik szakaszában fogyaszthatod.
Tápanyagtáblázat
Tápértékek (Fehér csokoládés-gyümölcsös íz) | 100 g |
---|---|
Energia | 1567 kJ/ 379 kcal |
Zsír | 8,4 g |
–amelyből telített zsírsavak | 2,8 g |
Szénhidrát | 58,9 g |
–amelyből cukrok | 10,5 g |
Rost | 10,1 g |
Fehérje | 12,5 g |
Só | 0,03 g |
Tápértékek (Csokoládés-mogyorós íz) | 100 g |
---|---|
Energia | 1766 kJ/ 426 kcal |
Zsír | 11,7 g |
–amelyből telített zsírsavak | 7,7 g |
Szénhidrát | 51,9 g |
–amelyből cukrok | 10,9 g |
Rost | 10 g |
Fehérje | 12 g |
Só | 0,05 g |
Tápértékek (Gyümölcsös-magvas íz) | 100 g |
---|---|
Energia | 1548 kJ/ 371 kcal |
Zsír | 11,6 g |
–amelyből telített zsírsavak | 1,28 g |
Szénhidrát | 55,3 g |
–amelyből cukrok | 19 g |
Rost | 8,9 g |
Fehérje | 9,9 g |
Só | 0,01 g |
Figyelmeztetés
Száraz, hűvös, napfénytől védett helyen tárolandó. Allergén tájékoztató: Az allergének vastagon szedett betűkkel vannak feltüntetve az Összetevők részben. Nyomokban földimogyorót, mogyoróféléket és szezámot tartalmazhat. A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos és egészséges étrendet.
Gyógyászati célra nem alkalmas. Kérjük, ha bármilyen egészségügyi panasza, ismert betegsége van vagy várandós, szoptat, előbb konzultáljon szakorvosával, mielőtt elkezdené a termék fogyasztását, alkalmazását.
Kérjük, minden esetben tartsa be az adagolási, tárolási és egyéb instrukciókat.
Mindent megteszünk azért, hogy teljeskörű tájékoztatást adjunk termékeinkről, azonban ha bármilyen kérdése, aggálya lenne, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot, különösen akkor, ha bármilyen ételre, összetevőre allergiás vagy érzékeny. Az instrukciók betartásának elmaradásából és a nem megfelelő fogyasztásból eredő bármilyen károkért nem vállalunk felelősséget.
A termék leírásában esetenként olvasható egyes hatóanyagokról szóló információk nem az adott termék konkrét tulajdonságait írják le, hanem jellemzően az összetevőkkel kapcsolatos tudományos publikáción alapulnak.