GymBeam Szardínia olívaolajban 125g
Leírás
A Szardínia olivaolajban 100 g tiszta hallal összesen 20,4 g kiváló minőségű fehérjét juttat a szervezetbe, ami hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez. Ráadásul a három makrotápanyag közül a fehérje a leginkább laktató. Ez azt jelenti, hogy amikor szardíniát adsz az ételhez, hosszabb ideig biztosan nem éhezel meg. Éppen ettől olyan népszerű a sportolók és azok körében, akik fogyni próbálnak.
Az általános ajánlások alapján hetente 2-3 adag halat kell fogyasztani. Esszenciális omega 3-zsírsavakat és a szervezet számára más kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmaz. A rendszeres halfogyasztás, mint például a fent említett szardínia, sok szempontból előnyös. A teljes összetétel minőségi olívaolajjal is gazdagodik, amely arról is ismert, hogy megfelelő mennyiségű telítetlen zsírt és antioxidáns hatású összetevőket tartalmaz.
A termék praktikus csomagolásban kapható, így utazáskor magaddal viheted, hogy mindig legyen kéznél egy gyors fehérjeforrás. A szardínia nagyon finom a ropogós süteményeken, de könnyedén varázsolhatsz belőle egy finom krémet is. Emellett tökéletesen kiegészít tésztaételeket, salátákat vagy halpogácsákat. Marokkó partjairól származik, ahol a szardíniavadászatnak nagy hagyománya van.
A Szardínia olivaolajban előnyei:
- minőségi fehérjeforrás
- 100 g szárazanyag 20,4 g fehérjét tartalmaz
- minőségi olivaolajat tartalmaz
- Marokkó partjairól származik
- száraz tömeg 90 g
- ideális snack utazáshoz
- krémek, saláták vagy halpogácsák tökéletes kiegészítője
- praktikus csomagolásban kapható
Összetétel:
Szardínia (Sardina pilchardus) 72%, olivaolaj 27%, só.
Tápérték táblázat:
Tápértékek | 100g** | *RBÉ |
---|---|---|
Energiatartalom | 1239 kJ/ 299 kcal | 14,8 % |
Zsír | 24,1 g | 34,4 % |
ebből telített zsírok | 5,9 g | 29,5 % |
Szénhidrát | 0,5 g | 0,2 % |
ebből cukor | 0,1 g | 0,1 % |
Fehérje | 20,4 g | 40,8 % |
Só | 0,60 g | 10 % |
* Az átlagos felnőtt referencia beviteli értéke (8400 kJ/2000 kcal)
** Száraz tömeg
Figyelmeztetés:
Hűvös, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Közvetlen napfénytől védett helyen tartandó. Felbontás után még aznap felhasználandó, vagy hűtőszekrényben, lezárt tartályban tárolandó legfeljebb 48 órán keresztül.