GymBeam Szardínia sós lében 125g
Leírás
A Szardínia sós lében összesen 21,7 g kiváló minőségű fehérjét juttat a szervezetbe 100 grammonként, ami hozzájárul az izomtömeg fenntartásához és növekedéséhez. Továbbá, ez az adag csak 2,2 g zsírt tartalmaz, beleértve az omega-3 zsírsavakat, amelyek úgynevezett egészséges zsírok. Ez a hal nagyon népszerű a sportolók és azok körében, akik fogyni próbálnak.
Az általános ajánlások alapján hetente 2-3 adag halat kell fogyasztani. A hal esszenciális omega 3-zsírsavakat és a szervezet számára más kulcsfontosságú tápanyagokat tartalmaz. A rendszeres halfogyasztás, mint például a fent említett szardínia, sok szempontból előnyös. Ezért azoknak az embereknek, akik kiegyensúlyozott étrendre törekszenek, tanácsos rendszeresen feltenni a menüre.
A termék praktikus csomagolásban kapható, így utazáskor magaddal viheted, hogy mindig legyen kéznél egy gyors fehérjeforrás. A szardíniának remek az íze ropogós kenyérfélékben, vagy készíthetsz belőle finom ragut is. Emellett tökéletesen kiegészít tésztaételeket, salátákat vagy halpogácsákat. Marokkó partjairól származik, ahol a szardíniavadászatnak nagy hagyománya van.
A Szardínia sós lében előnyei:
- minőségi fehérjeforrás
- 100 g 21,7 g fehérjét és 2,2 g zsírt tartalmaz
- praktikus csomagolásban kapható
- Marokkó partjairól származik
- száraz tömeg 90 g
- ideális étel utazáshoz
- perfectly complement spreads, salads or fish cakes
Összetétel:
Szardínia (Sardina pilchardus) 72% víz, 27% só.
Tápérték táblázat:
Tápértékek | 100 g ** | *RBÉ |
---|---|---|
Energiatartalom | 462 kJ/ 109 kcal | 5,5 % |
Zsír | 2,2 g | 3,1 % |
ebből telített zsírok | 0,9 g | 4,5 % |
Szénhidrát | 0,7 g | 0,3 % |
ebből cukor | 0,1 g | 0,1 % |
Fehérje | 21,7 g | 43,4 % |
Só | 0,64 g | 10,7 % |
* Az átlagos felnőtt referencia beviteli értéke (8400 kJ/2000 kcal)
** Száraz tömeg
Figyelmeztetés:
Hűvös, száraz, közvetlen napfénytől védett helyen tárolandó. Közvetlen napfénytől védett helyen tartandó. Felbontás után még aznap felhasználandó, vagy hűtőszekrényben, lezárt tartályban tárolandó legfeljebb 48 órán keresztül.