Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Herbal Swiss Medical pasztilla 24x

Herbal Swiss Medical pasztilla 24x
6.195 Ft
4.542 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db
6.195 Ft
4.542 Ft
Kedvezmény: 27%
Menny.:db

A Herbal Swiss Medical pasztilla természetes aktív összetevőket tartalmaz, amelyek segítik a megfázással kapcsolatos nátha, köhögés és rekedtség tüneteinek enyhítését.

Cikkszám: 254557
Gyártó: Simply You
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A Herbal Swiss Medical Pasztilla 5 gyógynövény egyedülálló kombinációját tartalmazza (Lándzsás útifű, Indiai tömjén, Kakukkfű, Bazsalikom, Eukaliptusz), amelyek segítenek enyhíteni a megfázással kapcsolatos tüneteket. Enyhíti a köhögést, megnyugtatja az irritált torkot, enyhíti a torokfájást.
 

A terméket lisztérzékenyek, terhes és szoptató nők is használhatják.
 

Ajánlott adagolás: 2-3 óránként 1 pasztillát szopogasson el, amíg teljesen fel nem oldódik. Ne rágja szét vagy nyelje le. Felnőttek esetében ne lépje túl a napi 7, terhes és szoptató nők esetében a napi 5 pasztillát. Gyermekeknek 3-6 éves kor között naponta maximum 3,   a 7-14 év közötti gyermekek naponta legfeljebb 4 pasztillát vehetnek be.
 

Kizárólag olyan gyerekeknél alkalmazzuk, akik biztonságosan tudják elszopogatni a pasztillákat.
 

Tárolás: Száraz és sötét helyen, +15 és +25°C hőmérsékleten tárolja. Védje a közvetlen napfénytől, a fagytól és a magas hőmérséklettől.
 

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Túlzott fogasztása hashajtó hatást válthat ki. A termék 3 éves kortól alkalmazható. Gyermekek elől elzárva tartandó! Rövid távú használatra, legfeljebb 30 napig alkalmazza.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Vonalkód 8594059737588
Gyártó Simply You
Kiszerelés 24x
Mértékegység neve db