A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Idelyn Beliema Effect hüvelytabletta (10x)

Ár:
4.519 Ft
3.339 Ft
26%

A feltüntetett érték már a kedvezménnyel csökkentett ár!

Cikkszám: 614349
A Beliema Effect a hüvelyflóra bármilyen átmeneti megváltozásakor alkalmazható, bakteriális vagy gombás fertőzés esetén is.
 
Raktárinformáció: Raktáron
Értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

A hüvelyflóra bármely átmeneti megváltozásakor, bakteriális vagy gombás fertőzés esetén is.

1. Az orvostechnikai eszköz leírása, összetétele és javallata

A Beliema Effect orvostechnikai eszköz, mely a hüvelyflóra bármilyen átmeneti megváltozásakor alkalmazható, bakteriális vagy gombás fertőzés esetén is.
A Beliema Effect egyaránt használható a nem-specifikus hüvelygyulladást kísérő kellemetlen szagú folyás esetén vagy kemoterápiával illetve antibiotikummal kezelt specifikus hüvelygyulladásban (Candida, Trichomonas, Mycoplasma, stb...) az antimikrobiális kezelés kiegészítésére, a hüvely bakteriális összetételének visszaállítására, az eredeti mikroflórájának helyreállítására. Hatásmechanizmusának köszönhetően a Beliema Effect hozzájárulhat az égető, viszkető érzés, a hüvelyi folyás és a kellemetlen szag csökkentéséhez. 

1.1 Hatásmechanizmusa 

A Beliema Effect orvostechnikai eszköz. A tablettákat a hüvelybe kell felhelyezni. Élőflórás Lactobacilli acidophili-t és tejsavat tartalmaznak. A húgyútak és a hüvelyi mikroflóra komplex rendszere természetes védőgátat képez a baktériumok és a Candida ellen, a normál hüvelyváladék 3,8 és 4,5 közötti savas pH-ját a normál ösztrogénszint és az ott élő baktériumflóra tartja fenn.
A hüvely nyálkahártyáján főképp tejsav-baktériumok

(Bacillus Doderlein) vannak, amelyek a glikogént tejsavvá alakítják, ezzel olyan savas környezetet tartanak fenn, amely nem kedvez a kórokozók megtelepedésének és szaporodásának. 
Ha a mikrobiális egyensúly megváltozik a hormonális környezet módosulása miatt (menstruáció, terhesség, változókor), a nem megfelelő higiénés viszonyok miatt, vagy antibiotikum használat következtében, olyan kórokozók okozhatnak fertőzést, melyek alapjaiban változtathatják meg a húgyúti és hüvelyi szervek mikroflóráját, a lactobacillusok jelentős csökkenését és hüvelygyulladást vagy bakteriális vaginózist okozva.

A leggyakoribb tünetek az égés, viszketés, vizelési panasz és a kellemetlen szagú hüvelyi folyás.
A Beliema Effect különleges összetételének köszönhetően a hüvelyben feloldódva néhány percen belül a lactobacillusok és a tejsav felszabadulnak, és a hüvelyi pH-t 4-4,5 értékre csökkentik. 

1.2 Összetevők

A Beliama Effect összetétele:
Lactobacillus acidophilus (500 millió telepképző egység), tejsav (15 mg 60%-ra titrálva) hüvelytablettánként
Segédanyagok: 
Mannit, keresztkötétes nátrium-karboxi-metil-cellulóz, magnézium-sztearát.

2. Csomagolás

Egy doboz 10 hüvelytablettát tartalmaz.

3. Adagolás és használati utasítás

Az ajánlott adag napi egy Beliema Effect használata lehetőleg este, lefekvés előtt, egymást követő 10 napon keresztül.
Kezdje a kezelést 10 nappal a menstruációs ciklus előtt és/vagy közvetlenül a vérzés befejezése után. Ha az orvos másképp nem tanácsolja, akár húsz napon keresztül is folytatható a kezelés. További menstruációs ciklusokban megismételhető a Beliema Effect kezelés. 
A csomagolásból óvatosan vegye ki a tablettát: ne feszegesse, mert eltörhet a tabletta. A tabletta biztonságos kivétele érdekében enyhén nyomja meg a tablettafészek végét, vagy nyomja meg a bliszter hátulján az alumíniumot, emelje fel és vegye ki a tablettát.

A csomagolásból kivett tablettát azonnal fel kell használni.
A gyors feloldódás érdekében mélyen a hüvelybe kell felhelyezni a tablettát.

4. Mellékhatások

A Beliema Effect összetevői biztonságosak és jól tolerálhatóak a vizsgálatok alapján. 
Nem jelentettek mellékhatást a hatékonysághoz szükséges adagban történt alkalmazás során. 
Bár a hüvelyt nem irritálta az alkalmazás során, de ha Önnél váratlan túlérzékenység fordulna elő, kérje kezelőorvosa véleményét és szakítsa meg a Beliema Effecttel folytatott kezelést. 
Az enyhe viszketés, amely a kezelés elején jelentkezhet, gyorsan megszűnik. 
Ha a panaszai nem szűnnének meg, kérje kezelőorvosa tanácsát. 

5. Kölcsönhatás gyógyszerekkel

Ne használja a Beliema Effectet más hüvelyi készítménnyel (orvostechnikai eszközzel és/vagy gyógyszerrel) nőgyógyásza tanácsa nélkül. 

6. Tárolás 

A Beliema Effect száraz helyen, sugárzó hőtől, fényforrástól távol tartandó. Sérült csomagolású vagy bliszterű tablettát ne használjon fel. Gyermekektől távol tartandó. Legfeljebb 25 ° C hőmérsékleten, átmeneti felmelegedéstől is védve tartandó.


7. Figyelmeztetések és óvintézkedések 

Ne alkalmazzon az előírtnál nagyobb adagot a mellékhatások elkerülése érdekében. 30 napnál hosszabb ideig ne használja a Beliema Effectet. 

Ne használjon fel sérült csomagolású tablettát, vagy túlzottan porlékony terméket. Ezek helytelen tárolásra, illetve annak következtében kialakuló bomlásra utalhatnak. A termék természetes jellemzője, hogy a tabletták felszíne egyenetlen. Gyermekektől távol tartandó.
Ne használja a terméket, ha túlérzékenységet tapasztal.

Ha bármely összetevőjére túlérzékeny, allergiás lenne, ne használja a terméket. Minden tabletta egyszer használatos, és csak a használata előtt közvetlenül szabad kivenni a csomagolásából.
A tablettákat a hüvelybe kell felhelyezni, szájba bevenni vagy lenyelni nem szabad. 
Terhesség vagy szoptatás esetén kérje kezelőorvosa tanácsát a Beliema Effect helyes használatáról.

8. Lejárati idő

Ne használja a terméket a csomagoláson feltüntetett lejárati idő után.
A lejárati idő a megfelelően tárolt, ép csomagolású termékre vonatkozik. 

9. Fel nem használt termék 

A hatósági előírásoknak megfelelően, környezetkímélő módon járjon el a lejárt vagy a fel nem használt termékkel vagy csomagolásával. 

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben