A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Immunotrofina szirup 200ml

Ár:
4.615 Ft
3.090 Ft
33%

A feltüntetett érték már a kedvezménnyel csökkentett ár!

Értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás, amennyiben a termék raktáron van: 2020. február 25.
Egységár: 15,45 Ft/ml

Magyarországon is kapható az Immunotrofina vény nélküli immunerősítő szirup, amelyet Európa számos országában évek óta alkalmaznak felső légúti betegségek megelőzésére.

Raktárinformáció: Raktáron
Cikkszám: 787285
Gyártó: AKÁCIA PHARMA

Leírás

Magyarországon is kapható az Immunotrofina vény nélküli immunerősítő szirup, amelyet Európa számos országában évek óta alkalmaznak felső légúti betegségek megelőzésére, a betegségek lefolyásának csökkentésére, regeneráció elősegítésére. Speciális hatóanyaga a foszfoglukán, mely egyedi molekula révén, hatékonyan aktiválja az immunrendszert. 

A XXI. században különösen hangsúlyt kell fektetnünk a gyermekek immunrendszerének védelmére, hiszen mindennapjaik során számos rizikótényezőnek vannak kitéve, - kórokozók támadása, környezetszennyezés, stressz, mozgásszegény életmód, stb. - amik immunrendszerük gyengüléséhez vezethetnek. Ezen tényezőkön túl azon gyermekeknél, akik krónikus betegségekben szenvednek, vagy akiknél tartós gyógyszerszedés áll fenn (pl: antibiotikumok, szteroidok) az immunrendszer még nagyobb igénybevételnek van kitéve. Ilyen esetekben, ha virális vagy bakteriális fertőzés éri a szervezetet, nem csak a „másodlagos” fertőzéssel kell a szervezetnek megküzdeni, hanem maga az alapbetegség gyógyulása is lelassul, esetleg szövődményekkel gyógyul. 

Az Immunotrofina hatóanyaga a foszfoglukán, ami a béta-glukán továbbfejlesztett típusa. A foszfoglukán molekulák a vékonybél Peyer-plakkjain keresztül szívódnak fel, ahol a makrofágok bekebelezik őket, majd eljuttatják a molekulákat az elsődleges immunszervekbe, pl: csecsemőmirigybe, lépbe, csontvelőbe. A foszfoglukán molekulára jellemző hogy kettős foszfolipid réteg veszi körül, aminek a külső része hidrofil. Ennek jelentősége abban van, hogy a foszfolipid réteg a leggyorsabb felszívódást teszi lehetővé a glukán molekula számára. A molekula ellenáll a gyomorsavnak, támogatja az immunrendszer fejlődését és erősíti az immunválaszt. A foszfoglukan molekulák a neutrofil granulocitákhoz kapcsolódnak, ezáltal a foszfoglukan-neutrofil granulocitakomplex gyorsan és hatékonyan tud reagálni a szervezetet ért különféle fertőzésekre. Tehát az immunrendszer első védelmi vonalát képező makrofágok bekebelezik a glukán részecskéit, ami aktiválja őket és láncreakciót indukálva az immunrendszerben – növelik annak aktivitását virális és bakteriális infekciók esetén. 

Immunotrofina adagolás: 

2 éves kor alatt: 
prevencióban: 2,5 ml naponta egyszer, éhgyomorra 
betegség esetén: 5 ml naponta egyszer, éhgyomorra 

2 éves kor felett: 
prevencióban: 5 ml naponta egyszer, éhgyomorra 
betegség esetén: 10 ml naponta egyszer, éhgyomorra 

Forgalmazó: Akacia Pharma Kft. 

Recept nélkül kapható a patikákban

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben

Hasonló termékek