Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Ivex szirup köhögés ellen 100ml

Ivex szirup köhögés ellen 100ml
1.549 Ft
Menny.:db
1.549 Ft
Menny.:db

Az Ivex köhögés elleni szirup Használható száraz és váladékos köhögés esetében, enyhíti az irritációt, védi a nyálkahártyát és elősegíti a nyák leválását.

Cikkszám: 750491
Gyártó: Sirowa Hungary Kft.
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Az Ivex szirup összetevői: Borostyán (Hedera helix) kivonat (DER: 1 – 2:1) titrált és szabványos hederageninben 3,5%, vegyes virágméz,nyálkában gazdag orvosi ziliz (Althaea officinalis) kivonat 1%, kakukkfű (Thymus vulgaris) kivonat 0,3%,fruktóz, tisztított víz, xantángumi, aroma, citrom illóolaj, citromsav, kálium-szorbát, nátrium-benzoát. 

Adagolás: 1 és 4 év közötti gyermekek: kétszer 5 ml naponta, 4 év feletti gyermekek és felnottek: kétszer 10 ml naponta. Lehetőleg étkezések között kell bevenni. Rázza fel az üveget használat előtt.

Napi ajánlott adag: 1 és 4 év közötti gyermekek: kétszer 5 ml naponta. 4 év feletti gyermekek és felnőttek: kétszer 10 ml naponta. Gyermekek esetében talán megfelelőbb, ha az alvást megelőzően legalább egy órával korábban kerül használatra, mivel a cukor összetevők serkenthetik a gyermekek aktivitását. Mivel a terméknek egy védő akadályt kell képeznie a nyálkahártyán, javasoljuk, hogy a termék használatát követő 45-60 percig kerülje az étkezést és/vagy az ivást. 

Fontos Információ: Orvossal vagy gyógyszerésszel történő egyeztetés ajánlott a három év alatti gyermekeknek történő adást megelőzően.

3 napos használatot követően továbbra is fennálló tünetek esetén egyeztessen orvossal. Használat után gondosan zárja le az üveget. Ne alkalmazza, ha allergiás vagy túlérzékeny bármely összetevőre. Ne használja a terméket a csomagoláson jelzett lejárati dátumot követően.

Gyermekektől elzárva tartandó. Ne használja, ha a csomagolás sérült. A lejárati idő sérülésmentes és megfelelően tárolt termék esetében irányadó. Az eredeti csomagolásban, száraz, szobahőmérsékletű helyen tárolandó. 100 ml-es üveg + 5 ml-es adagolópohár Kérjük, hogy bármely, az IVEX köhögés elleni sziruppal kapcsolatban felmerült súlyos váratlan eseményt jelentse a gyártónak, valamint az országában illetékes hatóságnak.

Gyártó: Labomar Srl Via N. Sauro 35 I Istrana (TV) Italy.

Forgalmazó: Sirowa Hungary Kft. 1117 Budapest Alíz utca 4.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Vonalkód 7649989347107
Költség 804,7
Gyártó Sirowa Hungary Kft.
Készlet 100
Kiszerelés 100ml
Kiszerelés típusa Szirup,oldat,szuszpenzió,por oldatkészítéshez
Mértékegység neve ml