A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Könyv: A télapó és a varázstea története

Ár:
2.289 Ft
2.089 Ft
200 Ft

*az akció előtti 30 nap legalacsonyabb ára

Könyv: A télapó és a varázstea története - Elsősorban az óvodás gyereknek ajánljuk, kik még sokszor igen nehezen kezelik a legegyszerűbb orvosi vizsgálatot is.  

Cikkszám: B999903796
Raktárinformáció: Raktáron
Szerezhető hűségpontok: 42
Egységár: 2.089,00 Ft/db
Értékelés: Nem értékelt

Leírás és Paraméterek

 

A TÉLAPÓ ÉS A VARÁZSTEA TÖRTÉNETE

Írta: Lőcse Tímea

Hogyan született A Télapó és a varázstea története? Az Írónő ajánlása

A történet megírásában az akkor még csak 2 éves kislányom inspirált.

Nagyon nehezen kezelte, ha orvoshoz kellett mennünk.

Ez sarkalt engem arra, hogy segítsek neki oly módon, ami nagyobb hatással lesz rá, mint az egyszerű szavak: „Nem bánt a doktor néni!”, vagy: „Nézd milyen kedves, ha ügyes leszel, kapsz matricát!” Persze matricát kapott, de végig sírta a vizsgálatot.

És mivel a kislányom imádja a Télapót, így írtam neki egy történetet melyben a Télapó megbetegszik, és nagyon bátran viselkedik a doktor bácsinál. Olyannyira hatásosra sikerült, hogy ez időben történő megfázásakor a doktor nénijénél sokkal bátrabban viselkedett és végre először, hagyta magát megvizsgálni. Nagyon boldog voltam!

Aztán jött az, hogy nem volt hajlandó bevenni a kanalas orvosságot. Próbáltam mindenbe belecsempészni, persze rögtön észrevette, hiszen a teának megváltozott az íze és hát valljuk be, nem kedvezően…

Szóval ismét elővettem a mesémet és színesítettem rajta. A Télapó is bátran beveszi az orvosságot, sőt, még a gyógyteát is hősiesen megissza!

Hatalmas sikernek éltem meg, hogy másnap magától kérte a kanalas gyógyszert és a gyógyteát!

Ha nálunk segített, hátha másoknak is fog!

Mi is a cél és kiknek szól ez a mese?

Elsősorban az óvodás korosztálynak. Nagyon sok kisgyermek igen nehezen kezeli még a legegyszerűbb orvosi vizsgálatot is. 

A Télapó esendőségének bemutatásával és bátorságával nagyban segíthetünk a gyerkőceinknek. Úgy gondolom egy mindenki által szeretett személy ebben nagy segítség tud lenni.

Másodsorban nem titkolt szándékom közelebb hozni a gyógyteákat a családok mindennapi életébe. Nem gondolom azt, hogy mindent meg tud gyógyítani a gyógytea, de kiegészítő és megelőző terápiaként minden család életében jelen kellene lennie.

És miért épp a varázstea, azaz a gyógytea gyógyítja meg a Télapót?

Ahogyan említettem, sokkal többször kellene a gyógyteákat alkalmaznunk. Nekem a nagyszüleim  rendszeresen fogyasztottak gyógyteákat. A mi otthonunkban is számos gyógytea megtalálható. Hihetetlen kincs van a kezünkben, hiszen a természet adta, csak tudnunk kell vele élni. Nem azt mondom ezzel, hogy mindenre megoldást tud nyújtani a gyógytea, de igen is el kellene gondolkoznunk nekünk, szülőknek, hogy adott problémát nem mindenesetben csak például az antibiotikum tudja kezelni. Bíznunk kellene a gyógyteákban sokkalta jobban!

Nagy büszkeséggel tölt el, hogy Szabó Gyuri bácsi a füvesember ajánlását megkaphattam a könyvemhez!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben