A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Termékek Menü

Rugalmas foglalkoztatási formák - LAMICUM KFT.

A projekt keretében 2 új munkavállaló kerül foglalkoztatásra rugalmas munkavégzési formában. A rugalmas munkaidő és irodán kívüli munkavégzés bevezetésével érintett öt gyógyszerész irodán kívül végzendő tevékenységének döntő része számítástechnikai és telekommunikációs eszközök használatával történik.

Kedvezményezett neve: LAMICUM Gyógyszertár, Szolgáltató Kft.

Projekt címe: Rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése a LAMICUM Gyógyszertár, Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaságnál

Támogatás összege: 12 780 864 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Tényleges befejezés dátuma: 2018. április 30.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00571

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során a munkakörök átszervezéséhez, a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez kapcsolódó tanácsadás eredményeképpen szervezeti szabályzatok, HR dokumentumok kialakítása és módosítása történt meg. A projekt keretében a javasolt szervezeti, munkaköri és HR fejlesztéshez szükséges IT fejlesztésekhez kapcsolódó tanácsadásra, vezetői és munkavállalói képzésre és műhelymunkákra: céges nyitóértekezletre, mentor program kialakítására és munkahelyi mentor foglalkoztatására, szervezeti struktúra vizsgálatára és fejlesztésére, munka és magánélet összeegyeztetését bemutató műhelymunkára - szemléletformáló vezetői és munkavállalói modulra került sor. A változásértékelő értekezlet során pedig az érintett munkavállalókkal és vezetőkkel közös műhelymunkákon keresztül tartották a kiértékelést.

A projekt keretében 2 új munkavállaló került foglalkoztatásra rugalmas munkavégzési formában. A rugalmas munkaidő és irodán kívüli munkavégzés bevezetésével érintett öt gyógyszerész irodán kívül végzendő tevékenységének döntő része számítástechnikai és telekommunikációs eszközök használatával történik. Az átalakítás eredményeként létrehozott rugalmas munkavégzési forma mindenképpen szükségessé teszi a távelérés biztosítását, aminek alapvető feltétele a megfelelő mobil számítástechnikai és kommunikációs eszközök biztosítása. A fejlesztési projekt keretében a távelérésben érintett munkavállalók munkavégzéséhez és az átszervezési terv sikeres implementálásához szükséges 5 db laptop és 3 db okostelefon került beszerzésre.

Ország boltja
Nap terméke
Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemények Vásárlói vélemények
Az akciós termékek szerintem a legkedvezőbbek több patikával összehasonlítva. Jeleztem, hogy örülnék, ha másnap kiszállítaná a futár a terméket és úgy is lett, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok velük, csak ajánlani tudom őket.
Aranyosné Németh Rita
Kedden rendeltem és csütortökön délben már nálam volt a rendelt termék!Nagyon gyors és szuper áron volt minden amit vettem!
Borgulya Alexandra
Többször rendeltem már,nagyon gyorsak,mindeig másnapra itt volt a csomagom. és szuper biztonságosan vannak becsomagolva a termékek. Persze az árak is kiválóak.
Fábián Pohlingerné Bernadett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.huÁrukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési módok

Szállítás