A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

LaxaClean Glicerin Klizma mini gyermek 6x NO3-14

Ár:
2.379 Ft
1.899 Ft
20%

A feltüntetett érték már a kedvezménnyel csökkentett ár!

Egységár: 316,50 Ft/db
A mini glicerines beöntést a székrekedés tüneti kezelésére használják. Továbbá a vastagbél kíméletes ürítésére, székrekedés esetére, vagy végbéltükrözést megelőzően.
Gyártó: Eminvest Pharmaceuticals
Raktárinformáció: Raktáron
Várható szállítás, amennyiben a termék raktáron van: 2022. január 19.

Leírás

LaxaClean Glicerin Klizma mini gyermek

glicerines mini-klizma gyerekeknek
intrarektális használatra

  • 3,4g glicerin
  • 6 darab mini-klizma x 6g

Adagolás:
Glicerines mini-klizma gyerekeknek: napi 1 mini-klizma használata ajánlott, vagy kövesse orvosa, gyógyszerésze tanácsát.

Mikor használjunk glicerines mini-klizmát:
A mini glicerines beöntést a székrekedés tüneti kezelésére használják. Továbbá a vastagbél kíméletes ürítésére, székrekedés esetére, vagy végbéltükrözést megelőzően. A mini-klizma alkalmazásakor, kérjük, kövesse a mellékelt használati utasítást. Az eszköz biztonságos használata érdekében kérje orvosa, gyógyszerésze útmutatását.

Hogyan alkalmazzuk a glicerines mini-klizmát:
Az adagolást felnőtt végezze. Helyezze gyerekét hason fekvő testhelyzetbe. Használat előtt távolítsa el a kanül biztonsági kupakját. Kenje be a kanül végét egy-két cseppel a mini-klizma tartalmából és ezt követően óvatosan helyezze be a kanült a végbélnyílásba. Hat évesnél fiatalabb gyerek esetében, csak félig nyomja be kanült. A rugalmas ballont összenyomva, annak tartalmát kiürülésig juttassa a végbélbe. A ballont összenyomva tartva, húzza ki az eszközt, majd dobja el.
A legtöbb esetben a hatás azonnal, vagy 10-15 percen belül bekövetkezik. Hat évesnél fiatalabb gyerek esetében, a székelési inger jelentkezésekor ültesse bilire a gyereket.

Az eszköz egyszer használatos.
Ezek az egyadagos beöntések könnyen, kényelmesen és kockázat nélkül használhatók. A glicerines mini-klizmák a higiéniás kezelések kiegészítői. A bélműködés normalizálása érdekében, gyermeke táplálékát egészítse ki rostokkal, folyadékokkal, valamint végeztessen vele rendszeres testmozgást.

Összetétel:
1 mini-klizma tartalma 3,4g glycerin, desztilált víz. Egy mini-klizma össztömege 6,0 g.

A glicerines mini-klizma hatásmechanizmusa:
Síkosítja a végbelet és ez által elősegíti a székletürítést, serkenti a bélmozgást. A hatásmechanizmust a magas glicerinkoncentrációjú oldat biztosítja. Rektálisan alkalmazva, a magas glicerinkoncentrációjú oldat ozmotikus, higroszkópos hatásánál fogva vizet von el a környező szövetekből, ez által növelve és hígítva a béltartalmat. A végbél falának kitágulása miatt fellépő székelési inger elősegíti az alsó bélszakasz erőlködés nélküli kiürülését.

Tárolás:
A mini-klizmák eredeti csomagolásban, 65%-os relatív páratartalom mellett, 5 – 25 °C hőmérsékleten tárolandók.

GYERMEKEKTŐL ELZÁRVA TARTANDÓ!
A DOBOZON FELTÜNTETT LEJÁRATI IDŐ UTÁN NE ALKALMAZZA A KÉSZÍTMÉNYT! A LEJÁRATI IDŐ A HÓNAP UTOLSÓ NAPJÁRA VONATKOZIK.

Gyártó: Eminvest Pharmaceuticals S.R.L.
Str.Prahova, nr.6A, Sector 1, Bucuresti, Romania

Forgalmazó: Supremex Korlátolt Felelősségű Társaság
2096 Üröm, Kormorán u. 15

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben