A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Lázmérő infra non-contact Alphamed UFR-106

Ár:
7.599 Ft
6.859 Ft
10%

A feltüntetett érték már a kedvezménnyel csökkentett ár!

Cikkszám: B999907727
Az Alphamed UFR-106 homlokhőmérő fejlett infravörös (IR) technológiát használ a homlok vagy egy adott tárgy hőmérsékletének azonnali és pontos mérésére. 
Raktárinformáció: Siess, már csak 2 db van raktáron
Értékelés: Nem értékelt
Egységár: 6.859,00 Ft/db
Gyártó: Alphamed

Leírás és Paraméterek

Az Alphamed UFR-106 homlokhőmérő fejlett infravörös (IR) technológiát használ a homlok vagy egy adott tárgy hőmérsékletének azonnali és pontos mérésére. Könnyen használható és rövidebb mérési idő szükséges. A hőmérőnek nem kell közvetlenül érintkeznie a testtel vagy tárgyakkal a biztonság és a higiénia érdekében. Ergonomikus kialakítása miatt ezzel a hőmérővel egyszerűen és nagyon könnyen ellenőrizhető a hőmérséklet. A mérés és az érték leolvasása mindössze 1 másodpercet vesz igénybe. Ez a hőmérő támogatja a test és tárgyak hőmérsékletének mérését. A tárgy üzemmód mérési tartománya 0,0-100,0 Celsius fok. Ez azt jelenti, hogy a testhőmérséklet mérése mellett a készülék támogatja a tárgyak felületi hőmérsékletének a mérését is, az alábbiak szerint:
  • A fej felületi hőmérséklete a cumisüvegben;
  • A babafürdő felületi hőmérséklete;
  • Környezeti hőmérséklet.
Ha a testhőmérséklet meghaladja a 37,5 Celsius fokot, a kijelző piros színűvé válik, és riasztást ad le 10-szer. Legfeljebb az utolsó 20 mérés adatait tárolja el. Automatikus kikapcsol, ha kb. 60 másodpercig tétlen állapotban van.  A mérési időintervallum 15 másodperc, a mérési távolság kb 1-3 cm.
Kategóriák Lázmérők

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben