Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Orrszívó Nosiboo Pro szürke 1x

Orrszívó Nosiboo Pro szürke 1x
59.835 Ft
45.873 Ft
Kedvezmény: 23%
Menny.:db
59.835 Ft
45.873 Ft
Kedvezmény: 23%
Menny.:db

Ez az elektromos, prémium kategóriás orrszívó kényelmesen, gyorsan és hatékonyan távolítja el az orrban pangó váladékot.

Cikkszám: B999911898
Gyártó: Nosiboo
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

Ez az elektromos, prémium kategóriás orrszívó kényelmesen, gyorsan és hatékonyan távolítja el az orrban pangó váladékot. Használd otthon a Nosiboo Pro-t, mely gyermekbarát, díjnyertes designjával tökéletesen beleillik a gyerekszoba dekorációjába! A szabályozható szívóerőnek köszönhetően az orrszívó tökéletesen igazodik a baba igényeihez. A Nosiboo Pro éveken át a segítségedre lesz és a legnagyobb szövetségeseddé válik a gyerekszobában. Mindig tartsd kéznél!

Főbb jellemzők

  • biztonságos orvostechnikai eszköz
  • gyors és hatékony
  • gyermekbarát design
  • könnyen tisztítható
  • teljes irányítás a szívóerő felett
  • szabadalmaztatott Colibri fej
  • díjnyertes
  • BPA-mentes
  • prémium minőség
  • európai tervezés és gyártás

Biztonságos orvostechnikai eszköz
A termékfejlesztési fázisban fül-orr-gégész szakemberek nyújtottak segítséget egy olyan orrszívó kifejlesztéséhez, amely minden egészségügyi tényezőt szem előtt tart. Ez a korszerű orvostechnikai eszköz a lehető legmagasabb biztonságos szívóerőt nyújtja, mely megfelel a nemzetközi tudományos elvárásoknak.

Könnyen tisztítható
A Colibri fej az eszköz egyetlen olyan része, mely tisztítást igényel az orrszívás után. Könnyen szétszedhető és folyóvízben elmosható. További szűrőelem használata nem szükséges.

BPA-mentes
A Nosiboo törődik a használóival. Ezért kizárólag olyan alapanyagok kerülnek felhasználásra, amelyek teljes mértékben ártalmatlanok az emberi szervezetre. Ezt szigorú és alapos tesztelés biztosítja.

Gyermekbarát design
A picik nem mindig tudják, hogy szüleik csak a legjobbat akarják nekik, amikor kiszívják az orrukból a váladékot. A Nosiboo Pro kedves designja kiválóan alkalmas arra, hogy elvonja a kis betegek figyelmét az orrszívásról.

Teljes irányítás a szívóerő felett
Minden baba és minden megfázás más, ezért rendelkezik a Nosiboo Pro szabályozógombbal. A szívóerő a gyerekek korának és az orrváladék
sűrűségének megfelelően beállítható. És, ahogy mindig, első a biztonság! A maximális szívóerőt fül-orr-gégészek állapították meg, így garantálható, hogy a túlzott vagy nem megfelelő használat esetén sem történhet sérülés.

Díjnyertes európai design
A Nosiboo Pro-t a legszínvonalasabb európai design díjakkal tűntették ki, köszönhetően az egyedülálló és kimagasló elgondolásnak és kialakításnak, továbbá a bizalom pecsétet is kiérdemelte a szülők részéről. A Nosiboo európai tervezésű és gyártmányú termék.

A Nosiboo Pro egy elektromos, prémium kategóriás orrszívó, amely gyorsan és hatékonyan távolítja el az orrban pangó váladékot. Használd otthon; gyermekbarát, díjnyertes designjával tökéletesen beleillik a gyerekszoba dekorációjába.

A Nosiboo Pro és Nosiboo Go higiénés orvostechnikai eszköz. Elállási jogával akkor élhet, ha a készülék sértetlen állapotban van és a

szipkavég fóliázása is sértetlen! Megbontott fóliájú terméket higiénés okokból nem cserélünk vissza. Iránymutató és hatályos

jogszabályok:

Európai Parlament és Európai Bizottság irányelve 2011/83/EU § 16 (e), Magyarország: 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet, § 29 (1) € 270/2020.

(VI. 12.) Korm. rendelet az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet, valamint

az egyes javító-karbantartó szolgáltatásokra vonatkozó kötelező jótállásról szóló 249/2004. (VIII. 27.) Korm.rendelet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Vonalkód 5999861015306
Gyártó Nosiboo
Kiszerelés 1x
Mértékegység neve db