A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Paranit fejtetű megelőző sampon 200ml

Ár:
3.435 Ft
2.399 Ft
30%

A feltüntetett érték már a kedvezménnyel csökkentett ár!

Cikkszám: 862897
Védelmet nyújt a fejtetű fertőzés ideje alatt.
Raktárinformáció: Raktáron
Értékelés: Nem értékelt
Egységár: 12,00 Ft/ml
Gyártó: Omega Pharma Hungary Kft.

Leírás és Paraméterek

A Paranit biztonságos, ugyanakkor tökéletes hatású készítmény. Klinikailag kipróbált, és nem tartalmaz semmiféle rovarirtó szert.

Tudtad, hogy minden évben több mint egymillióan használják a Paranitet?

A Paranitnek az a küldetése, hogy a világ minden részén szembeszálljon a fejtetűvel. Dolgozzunk közösen ezért a célért!

A Paranit nem tartalmaz semmilyen rovarirtószert. Összetétele egyedülálló, kókuszolajat és ánizst tartalmaz. Hatásmechanizmusa egyszerű: bekerül a tetű légzőrendszerébe, ahol fulladást és kiszáradást okoz.

  • A Paranit mindig hatékony marad, ugyanis erre a hatásmechanizmusra a tetvek soha nem lesznek rezisztensek, a Paranit így mindig hat.
  • A Paranit ilang-ilang (kananga) olajat is tartalmaz. Ez az olaj csökkenti a vakarás okozta bőrirritációt.
  • A Paranit használata egyszerű. A spray formának köszönhetően közvetlenül a szükséges területre fújható, ahol 15 percen belül hatni kezd.
  • A Paranit fellazítja a hajra tapadó serkéket, így azok egy finom fogazatú fésűvel könnyen kifésülhetők.
  • A Paranit teljeskörű kezelést biztosít. A spray megöli a kifejlett tetveket, a speciális fésű segítségével pedig könnyedén eltávolíthatók az elpusztul tetvek, valamint a serkék a hajból.

Hogyan használjuk?

A Paranit használata egyszerű, ugyanakkor nagyon hatékony. Alkalmazása előtt célszerű figyelni az alábbiakra.

Ellenőrizzünk minden családtagot! A kezelésnek semmi értelme sincs, ha csak egy fertőzött családtagot kezelünk, a többieket (fertőzötteket) pedig nem. Igen rövid időn belül bárki újra visszafertőződhet. Ez pedig nem fordulhat elő!

A kezelés két fázisú. A megkezdett kezelést minden esetben 9-10 napon át kell folytatni. Ez a kezelési periódus igazodik a fejtetű életciklusához. A kezelés első fázisában elpusztulnak az élő fejtetvek, a második fázisban pedig a kezelési idő alatt kikeltek. Az éppen kikelt tetvek még nem elég fejlettek a további szaporodáshoz, így teljesen meg tudunk szabadulni tőlük.

Ne feledkezzünk meg a fésűk és hajkefék fertőtlenítéséről, valamint a fejjel érintkező ruhák, párnák, ágynemű kimosásáról; ezt 60°C-on végezzük. Porszívózzuk ki a lakást és az autót is, a porzsákot pedig dobjuk ki.

Ezeket a tennivalókat a használati útmutató is tartalmazza

Egy Paranit spray-vel négy személy kezelhető (tehát összesen 8 kezelésre elegendő). A kezelhető személyek száma természetesen függ attól is, hogy milyen hosszú, illetve sűrű a hajuk. Sűrű és hosszú hajú (legalább vállig érő) emberek estében egy Paranit spray 1-2 személy kezelésére elegendő.

Kialakulhat-e rezisztencia a Paranittel szemben?

Mivel a Paranit nem vegyi úton fejti ki hatását, a fejtetvek soha nem lesznek rezisztensek vele szemben. Abban az esetben, ha valaki visszafertőződik (például az iskolában), ismételten használhatja a Paranitet - hatékonysága semmivel nem csökken, kockázata pedig nincsen. 
Ha valakinek erősen viszket a feje, még nem biztos, hogy fejtetve van. Az ekcéma is okozhat ilyen tüneteket.

A hajban talált serkék nem feltétlenül jelentenek fertőzöttséget. Néha még hetekkel, sőt, hónapokkal a fejtetvek eltűnése után is megtalálhatók a hajban.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben