Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Revox Just Daily Sun Shield UVA+UVB SPF50 zsíros bőrre 30ml

Revox Just Daily Sun Shield UVA+UVB SPF50 zsíros bőrre 30ml
3.849 Ft
2.459 Ft
Kedvezmény: 36%
Menny.:db
3.849 Ft
2.459 Ft
Kedvezmény: 36%
Menny.:db

REVOX B77 JUST DAILY SUN SHIELD Fényvédő Zsíros Bőrre. A termék krémes textúrája lehetővé teszi a sima és egyenletes felvitelt a hidratáló és védő hatás érdekében. A fényvédő faktorok nem engedik, hogy a káros UVA és UVB sugarak érjék és károsítsák a bőrt, míg a hialuronsav megőrzi a bőr hidratáltságát. Az E-vitamin védi a bőrt a napsugárzás különböző káros hatásaitól azáltal, hogy szabadgyök-fogóként működik. Ez a termék a zsíros bőrre készült, így nem hagy zsíros vagy ragacsos érzetet. A formula illatanyagmentes, ami minimalizálja az irritáció kockázatát. A végeredmény: puhább bőr, matt hatás, tökéletes sminkalap.

Cikkszám: B999911977
Gyártó: Revox
Elérhetőség: Raktáron

Leírás

A termék krémes textúrája lehetővé teszi a sima és egyenletes felvitelt a hidratáló és védő hatás érdekében. A fényvédő faktorok nem engedik, hogy a káros UVA és UVB sugarak érjék és károsítsák a bőrt, míg a hialuronsav megőrzi a bőr hidratáltságát.

Az E-vitamin védi a bőrt a napsugárzás különböző káros hatásaitól azáltal, hogy szabadgyök-fogóként működik. Ez a termék a zsíros bőrre készült, így nem hagy zsíros vagy ragacsos érzetet. A formula illatanyagmentes, ami minimalizálja az irritáció kockázatát. A végeredmény: puhább bőr, matt hatás, tökéletes sminkalap.

Használati utasítás: 

Közvetlenül a napon való tartózkodás előtt vigyen fel bőséges mennyiséget a megtisztított arc- és nyakbőrre. A mennyiség csökkentése jelentősen csökkenti a védelmi szintet. Az optimális védelem érdekében többször is vigye fel újra a terméket, különösen izzadás vagy törölközés után. Kerülje a szemmel való közvetlen érintkezést.

Figyelem! 

Fényvédő viselése esetén is kerülje a déli és túlzó napon való tartózkodást, hogy elkerülje a komoly egészségügyi kockázatokat.

Egyéni érzékenység előfordulhat bármelyik összetevőre.

Első használat előtt végezzen érzékenységi tesztet.

Összetevők:

Water/Aqua, Ethylhexyl Dimethyl PABA, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylme-thane, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Cetear-yl Alcohol, C12-15 Alkyl Benzoate, Glycerin, Polymethylsilsesquioxane, Dimethicone, Isohexa-decane, Cetearyl Methicone, PEG-40 Stearate, Steareth-2, Steareth-21, Glyceryl Stearate SE, Zinc Oxide, Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Glyceryl Stearate, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Betaine, Sodium Hyaluronate, Phenoxyethanol, Vitamin E Ace-tate/ Tocopheryl Acetate, Allantoin, Triethanolamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Cross-polymer.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Vonalkód 5060565106468
Faktorszám 50+
Gyártó Revox
Napvédő típusok Problémás bőrre
Kiszerelés 30ml
Mértékegység neve ml