A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése a SPATULA KFT.

A projekt keretében 2 új munkavállaló kerül foglalkoztatásra rugalmas munkavégzési formában. A rugalmas munkaidő és irodán kívüli munkavégzés bevezetésével érintett öt gyógyszerész irodán kívül végzendő tevékenységének döntő része számítástechnikai és telekommunikációs eszközök használatával történik.

Kedvezményezett neve: SPATULA Patikárius Kft.

Projekt címe: Rugalmas foglalkoztatási formák bevezetése a SPATULA Patikárius Korlátolt Felelősségű Társaságnál

Támogatás összege: 11 696 164 Ft

Támogatás mértéke: 100 %

Tényleges befejezés dátuma: 2018. április 30.

Projekt azonosító száma: GINOP-5.3.2-16-2016-00572

A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt során a munkakörök átszervezéséhez, a rugalmas foglalkoztatási forma bevezetéséhez kapcsolódó tanácsadás eredményeképpen szervezeti szabályzatok, HR dokumentumok kialakítása és módosítása történt meg. A projekt keretében a javasolt szervezeti, munkaköri és HR fejlesztéshez szükséges IT fejlesztésekhez kapcsolódó tanácsadásra, vezetői és munkavállalói képzésre és műhelymunkákra: céges nyitóértekezletre, mentor program kialakítására és munkahelyi mentor foglalkoztatására, szervezeti struktúra vizsgálatára és fejlesztésére, munka és magánélet összeegyeztetését bemutató műhelymunkára - szemléletformáló vezetői és munkavállalói modulra került sor. A változásértékelő értekezlet során pedig az érintett munkavállalókkal és vezetőkkel közös műhelymunkákon keresztül tartották a kiértékelést.

A projekt keretében 2 új munkavállaló került foglalkoztatásra rugalmas munkavégzési formában. A rugalmas munkaidő és irodán kívüli munkavégzés bevezetésével érintett öt gyógyszerész irodán kívül végzendő tevékenységének döntő része számítástechnikai és telekommunikációs eszközök használatával történik. Az átalakítás eredményeként létrehozott rugalmas munkavégzési forma mindenképpen szükségessé tette a távelérés biztosítását, aminek alapvető feltétele a megfelelő mobil számítástechnikai és kommunikációs eszközök biztosítása volt. A fejlesztési projekt keretében a távelérésben érintett munkavállalók munkavégzéséhez és az átszervezési terv sikeres implementálásához szükséges 6 db laptop és 4 db okostelefon került beszerzésre.