A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Systane Hydration szemcsepp lubrikáló (10ml)

Ár:
3.859 Ft
3.029 Ft
22%

A feltüntetett érték már a kedvezménnyel csökkentett ár!

Cikkszám: 145172

A SYSTANE HYDRATION lubrikáló szemcsepp a száraz szem kezelésére szolgál: átmenetileg megszünteti a szemszárazság okozta égo érzést és irritációt. 

Raktárinformáció: Raktáron
Értékelés: Nem értékelt
Egységár: 302,90 Ft/ml
Gyártó: Alcon Pharmaceuticals Ltd.

Leírás és Paraméterek

A SYSTANE HYDRATION lubrikáló szemcsepp a száraz szem kezelésére szolgál: átmenetileg megszünteti a szemszárazság okozta égo érzést és irritációt. A SYSTANE HYDRATION lubrikáló szemcsepp a nappali, a kiterjesztett viselésu és az eldobható szilikon-hidrogél és egyéb lágy (hidrofil) kontaktlencsék lubrikálására valamint újranedvesítésére is alkalmazható.

SYSTANE* HYDRATION lubrikáló szemcsepp 
Leírás 
A SYSTANE* HYDRATION lubrikáló szemcsepp egy steril oldat, amely nátrium-hialuronátot, polietilén-glikol 400-at, propilén-glikolt, hidroxipropil-guart, szorbitot, aminometil-propanolt, bórsavat, nátrium-borátot, dinátrium-EDTA-t, nátrium-citrátot, kálium-kloridot, nátrium-kloridot és tartósítószerként 0,001% POLYQUAD®-ot (polidronium-klorid) tartalmaz. 

Javallatok/Indikációk 
A SYSTANE HYDRATION lubrikáló szemcsepp a száraz szem kezelésére szolgál: átmenetileg megszünteti a szemszárazság okozta égő érzést és irritációt. A SYSTANE HYDRATION Lubrikáló szemcsepp a nappali, a kiterjesztett viselésű és az eldobható szilikon-hidrogél és egyéb lágy (hidrofil) kontaktlencsék lubrikálására valamint újra-nedvesítésére is alkalmazható. 

Ellenjavallat 
A SYSTANE HYDRATION lubrikáló szemcsepp bármely összetevőjével szembeni allergia esetén használata ellenjavallt. 

Figyelmeztetések
Fontos, hogy a termék megfelelő használata érdekében kövesse a szakember utasításait, valamint a használati útmutatóban leírtakat. Amennyiben állandóan fennálló kellemetlen érzés, erőteljes könnyezés, látási zavarok vagy szemvörösödés alakul ki, hagyja abba a SYSTANE HYDRATION használatát és forduljon orvosához, mivel ez az állapot súlyosabbá válhat. 
A SYSTANE HYDRATION lubrikáló szemcsepp nem használható a kontaktlencsék tisztítására és fertőtlenítésére. 

Óvintézkedések
• Az oldat beszennyeződésének elkerülése érdekében a flakon cseppentőjét soha ne érintse semmilyen felülethez.
• Használatot követően csavarja vissza a kupakot.
• Használaton kívül tartsa szorosan zárva a flakont.
• A csomagoláson jelzett lejárati időn belül használja fel az oldatot.   
• FELBONTÁSVÉDELEM: Ne használja az oldatot, ha a biztonsági lezárás sérül vagy hiányzik, vagy ha a biztonsági kupak sérült.  
• Az első felnyitást követően az oldat 3 hónapig használható. Három hónap elteltével dobja ki a maradék oldatot.  
• Gyermekektől elzárva tartandó.  
• Ne tárolja 30°C felett.  


Alkalmazás
• Használat előtt alaposan rázza fel.
• Szükség szerint cseppentsen egyik vagy mindkét szemébe, majd pislogjon. Kontaktlencse viselés során amennyiben enyhe irritáció, kényelmetlen érzés vagy égő érzés jelentkezik, cseppentsen 1-2 cseppet a lencsére és pislogjon 2-3 alkalommal. 
• A SYSTANE HYDRATION lubrikáló szemcsepp szükség szerint használható a nap folyamán, a szemszárazság tüneteinek enyhítésére. 

Kiszerelés
A SYSTANE HYDRATION lubrikáló szemcsepp 4-10 ml flakonos kiszerelésben érhető el. Nem feltétlenül kerül mindegyik kiszerelés kereskedelmi forgalomba. 
  
Alcon Laboratories, Inc.
6201 South Freeway
Fort Worth, Texas 76134, USA

Alcon Laboratories (UK) Ltd.
Frimley Business Park
Frimley, Camberley
Surrey, GU16 7SR
Egyesült Királyság

Alcon (logo)

©XXXX Novartis

*a Novartis trademark

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Bővebben