Szafi Reform alap vadas 80g
*az akció előtti 30 nap legalacsonyabb ára
Reform Shop termékek | Reform élelmiszerek |
Mentes termékek | Mindenmentes |
Szafi Reform Vadas szósz alap édesítőszerrel 80g. Gluténmentes, hozzáadott cukortól mentes vadas szósz alap. A termék gluténmentes, tejmentes, szójamentes, kukoricamentes! |
|
Cikkszám: | B999904891 |
Raktárinformáció: | Nincs raktáron |
Értékelés: | Nem értékelt |
Egységár: | 6,61 Ft/g |
Gyártó: | Szafi |
Leírás és Paraméterek
Szafi Reform Vadas szósz alap 80g
Összetevők: Zöldségek (sárgarépa, paszternák gyökér, petrezselyem gyökér és levél, vöröshagyma, zeller gyökér és levél, póréhagyma, fokhagyma, pritamin), tápiókakeményítő, só, édesítőszer (eritrit), pirospaprika, füstölt paprika, feketebors.
Átlagos tápérték
100 g termékben
Energia
1124 kJ (266 kcal)
Zsír:
- amelyből telített zsírsavak
2 g
0,3 g
Szénhidrát:
- amelyből cukrok
- amelyből poliolok
66,9 g
10,8 g
15 g
Rost
11,3 g
Fehérje
4,4 g
Só
11,9 g
A szósz alap 100 g energiatartalmából 90 kJ / 23 kcal energia származik élelmi rostokból.
A szósz alap 100 g szénhidrát-tartalmából 15 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma.
Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz.
VADAS RECEPT (paleo):
Hozzávalók:
800 g hús (pl. marha, pulykacomb)
2 ek. kókuszolaj
80 g Szafi Reform vadas szósz alap
80 g kókuszkrém
10 g 100%-os citromlé
10 g édesítetlen natúr mustár (pl. dijoni)
6 dl víz
Elkészítés: A csíkokra vágott húst a kókuszolajon megpároljuk.
Ha a hús túl sok levet engedne, öntsük le róla! (Marhahús esetén addig pirítsuk a húst, míg el nem párolog az összes víz)
Közben a vízben keverjük el a mustárt, citromlevet, kókuszkrémet és vadas alapot.
A hőfokot lejjebb véve (villanytűzhelyen 9-esről 6-os, 7-es fokozat) kb. 40-50 percig főzzük fedő nélkül, időnként megkeverve.
VEGÁN változat:
Hozzávalók:
1 kg padlizsán (fél karikákra vágva)
80 g Szafi Reform gluténmentes vadas alap
80 g kókuszkrém
15 g 100%-os citromlé
10 g édesítetlen mustár (pl. dijoni)
5.5-6 dl víz
Elkészítés:
Egy nagyobb fazékba tegyük fel a félbe vágott padlizsán karikákat a kikevert vadas alappal (víz, vadas alap, mustár, citromlé, kókuszkrém) majd lassú tűzzön, fedő alatt főzzük, sűrűn megkevergetve kb. 20 percig.
Frissen facsart citromlével ízesítsük még utólag, ha édesnek találjuk!
Túlzott fogyasztása hashajtó hatású lehet!