A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Szállítási feltételek

Az Ön részére csomagküldés útján vagy a gyógyszertárban személyes átvétel lehetőségének biztosításával végezzük a kézbesítést.

Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat, a GLS futár szolgáltatása útján juttatja el Önhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki.

A GLS Futárszolgálat szabályzatához KATT IDE

 

Szállítási cím

Szállítási címként bármely Magyarországon lévő település címadatai megadhatóak. A szállítási címen kívül megadhat külön számlázási címet. A számlázási adatokat a szállítási cím rögzítése után lehet megadni. Szállítási címnek olyat adatokat adjon meg, ahol valószínű, hogy át is tudja venni a megrendelt csomagot. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

Szállítási határidő

A szállítási határidő a rendelés feladásától számított 3-4 munkanap. Az adott napon feladott rendelések minden esetben a következő munkanapon kerülnek átadásra a futárszolgálat munkatársának.

Utánvét esetén az összeget a futárnak fizetni. A szállítási határidő az utánvétes rendelésekre is vonatkozik.

A kiszállítások időbeni szervezését nem mi végezzük. A kiszállítás idejéről a vevő SMS-ben értesítést kap, amennyiben megadta mobil számát.

A kézbesítés 8-17 óráig történik.

Telefonszámuk: +36303343832

Az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek rendeléséről és kiadásáról szóló 44/2004. (IV. 28.) ESzCsM rendelet 16.§ (1) bekezdése értelmében orvosi rendelvény nélkül is kiadható, de keresztjelzéssel ellátott forgalomba hozatalra engedélyezett és magisztrális gyógyszer - vény nélkül - 14 éven aluliaknak nem adható ki. Erre tekintettel kérem legyen figyelemmel arra, hogy amennyiben ilyen készítményt vásárol áruházunkból, úgy az átvételre jogosult személynek adhatja csak át a futárszolgálat a megrendelt terméket. A megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt csomagot csak és kizárólag ő veszi át személyesen, akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást ad 14 év feletti személynek a csomag átvételére, aki önkéntesen bemutatja személyi jogosultságát a csomag kézbesítőjének.

Expressz szállítás

A szállítási határidő a rendelés feladásától számított 3-4 munkanap. Az adott napon feladott rendelések minden esetben a következő munkanapon kerülnek átadásra a futárszolgálat munkatársának.

Szállítás díjazása

A megrendelt termék/ek összesített értékének, illetve súlyának függvényében változik a szállítási díj. 

Minimális rendelési összeg nincs.

 

A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A megrendeléseket a nap 24 órájában leadhatja. Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el Önhöz a megrendelt terméket. Vényköteles és vény nélküli, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki.

 

SZÁLLÍTÁSI DÍJAK

 A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A megrendeléseket a nap 24 órájában leadhatja. Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el Önhöz a megrendelt terméket. Vényköteles és vény nélküli, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki.

FIGYELEM! Technikai okok miatt az MPL szállítási szolgáltatásai átmenetileg nem elérhetőek!

A szállítási díjak bruttó értékben értendőek, 2023 március 1-től érvényesek, kizárólag Magyarországon belüli szállítási szolgáltatáshoz.


Szállítási díj

 
FoxPost Csomagautomata GLS
csomagpont
GLS házhozszállítás MPL Postán maradó MPL Posta Pont szállítás MPL Csomagautomata Házhozszállítás MPL futárszolgálattal Személyes átvétel
(Pécs)

0 Ft - 7.999 Ft-ig

1040 Ft 1.390 Ft 1.590 Ft 1.140 Ft 1.140 Ft 1.140 Ft 1.440 Ft 0 Ft
8.000 Ft - 14.999 Ft között 940 Ft 1.190 Ft 1.290 Ft 1.040 Ft 1.040 Ft 950 Ft 1.240 Ft 0 Ft

15.000 Ft felett

(amennyiben bankkártyával előre fizet)

0Ft 0Ft 0Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0 Ft 0Ft
Utánvét illeték: +298 Ft +298 Ft +298 Ft +298 Ft +298 Ft +298 Ft +298 Ft 0Ft

FIGYELEM! Az MPL futárszolgálat szolgáltatásai maximum 30 kilogramm, a FoxPost pedig maximum 20 kilogrammos súlyhatárig választható! 

SÚLY FELÁR

Webáruházunkban Magyarország területén minden szállításra (minden szállítási módnál) az alábbiak szerinti súlyfelárat kell fizetni. A szállítási költségen felül fizetendő:

Megrendelés súlya

Érték

0 - 4,9 kg

-

5 - 9,9 kg

400 Ft

10 - 19,9 kg

800 Ft

20 - 39,9 kg 1200 Ft
40 - 99,9 kg 4800 Ft
100 - 150 kg 9600 Ft

 

KÉSZPÉNZES ÉS BANKKÁRTYÁS UTÁNVÉTEL (Kézbesítéskor történő fizetés) ESETÉN:

Fizetési illeték: 298Ft

Online Bankkártyás, előre fizetés esetén a szállítási díj 15.000Ft felett TEJESEN DÍJMENTES!

 


Amennyiben nem kér házhozszállítást személyesen is átveheti az interneten megrendelt árut, az alábbi elérhetőségen:

A SIPO Patika "Berek utca" (Berek Sétány) bejárata mellett - 7632 Pécs, (Kertváros) Berek utca 4/2.

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 8.00-18.30

Szombat: ZÁRVA

Vasárnap: ZÁRVA

Személyes átvétel esetén, kizárólag bankkártyával előre tudnak fizetni online felületünkön! Erre az átvételnél nincs lehetőségük!

FIGYELEM! SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE KIZÁRÓLAG AZ ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGET VISSZAIGAZOLÓ E-MAIL BEÉRKEZÉSE UTÁN VAN LEHETŐSÉG! (tehát nem a rendelés visszaigazoló e-mail beérkezése után!)


FIGYELEM! Ha a vásárló saját hibájából nem veszi át a csomagot, az pedig a csomagküldő szolgálat által visszaküldésre kerül a webshopba, és még ezek után is igényt tart a rendelésére, 15.000Ft felett 990Ft-os szállítási többlet díj kerül kiszámlázásra.

Ha 15.000Ft alatt van a csomagja akkor az adott szállítási díj kerül újra felszámításra.