A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával Ön elfogadja a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Menü

Szállítási feltételek

Az Ön részére csomagküldés útján vagy a gyógyszertárban személyes átvétel lehetőségének biztosításával végezzük a kézbesítést.

Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat, a GLS futár szolgáltatása útján juttatja el Önhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki.

A GLS Futárszolgálat szabályzatához KATT IDE

 

Szállítási cím

Szállítási címként bármely Magyarországon lévő település címadatai megadhatóak. A szállítási címen kívül megadhat külön számlázási címet. A számlázási adatokat a szállítási cím rögzítése után lehet megadni. Szállítási címnek olyat adatokat adjon meg, ahol valószínű, hogy át is tudja venni a megrendelt csomagot. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

Szállítási határidő

A szállítási határidő a rendelés feladásától számított 1-2 munkanap. Az adott napon feladott rendelések minden esetben a következő munkanapon kerülnek átadásra a futárszolgálat munkatársának.

Utánvét esetén az összeget a futárnak fizetni. A szállítási határidő az utánvétes rendelésekre is vonatkozik.

A kiszállítások időbeni szervezését nem mi végezzük. A kiszállítás idejéről a vevő SMS-ben értesítést kap, amennyiben megadta mobil számát.

A kézbesítés 8-17 óráig történik.

Telefonszámuk: +36303343832

Az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek rendeléséről és kiadásáról szóló 44/2004. (IV. 28.) ESzCsM rendelet 16.§ (1) bekezdése értelmében orvosi rendelvény nélkül is kiadható, de keresztjelzéssel ellátott forgalomba hozatalra engedélyezett és magisztrális gyógyszer - vény nélkül - 14 éven aluliaknak nem adható ki. Erre tekintettel kérem legyen figyelemmel arra, hogy amennyiben ilyen készítményt vásárol áruházunkból, úgy az átvételre jogosult személynek adhatja csak át a futárszolgálat a megrendelt terméket. A megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt csomagot csak és kizárólag ő veszi át személyesen, akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást ad 14 év feletti személynek a csomag átvételére, aki önkéntesen bemutatja személyi jogosultságát a csomag kézbesítőjének.

Expressz szállítás

A szállítási határidő a rendelés feladásától számított 2-3 munkanap. Az adott napon feladott rendelések minden esetben a következő munkanapon kerülnek átadásra a futárszolgálat munkatársának.

Az Expressz szállítás csak munkanapokra érvényes!

Szállítás díjazása

A megrendelt termék/ek összesített értékének, illetve súlyának függvényében változik a szállítási díj. 

Minimális rendelési összeg nincs.

A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A megrendeléseket a nap 24 órájában leadhatja. Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el Önhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki. Az Ön részére csomagküldés útján vagy a gyógyszertárban személyes átvétel lehetőségének biztosításával végezzük a kézbesítést.

A szállítási díjak bruttóban értendőek, Magyarországon 2020. március 16-tól érvényesek.


Szállítási díj

 
FoxPost Csomagautomata GLS
csomagpont
GLS házhozszállítással Patikában átvéve

0Ft - 13.999 Ft-ig
 
890Ft 990Ft 1090Ft 0Ft


14.000 Ft felett

(amennyiben online felületünkön

bankkártyával előre fizet)
 

0Ft 0Ft 0Ft 0Ft
Utánvét esetén az illeték: +298Ft +298Ft +298Ft 0Ft


SÚLY FELÁR

Webáruházunkban Magyarország területén minden szállításra (minden szállítási módnál) az alábbiak szerinti súlyfelárat kell fizetni:

Megrendelés súlya

Érték

0 - 4,9 kg

-

5 - 9,9 kg

200 Ft

10 - 19,9 kg

400 Ft

20kg felett 800 Ft

 

KÉSZPÉNZES ÉS BANKKÁRTYÁS UTÁNVÉTEL (Kézbesítéskor történő fizetés) ESETÉN:

Fizetési illeték: 298Ft

Online Bankkártyás, előre fizetés esetén a szállítási díj 14.000Ft felett TEJESEN DÍJMENTES!

 


Amennyiben nem kér házhozszállítást a gyógyszertárban személyesen is átveheti az interneten megrendelt árut, az alábbi elérhetőségen:

SIPO Oliva Patika (7632 Pécs, Kertváros Nagy I. út 39-41. Malomvölgyi út beágazás)

Nyitvatartás:

Hétfő-Péntek: 7.30-22.00

Szombat: 07.30-12.30

Vasárnap: ZÁRVA

SZEMÉLYES ÁTVÉTELRE KIZÁRÓLAG PÉCSI PATIKÁNKBAN, CSAK NYITVATARTÁSI IDŐBEN, AZ ÁTVÉTELI LEHETŐSÉGET VISSZAIGAZOLÓ E-MAIL BEÉRKEZÉSE UTÁN VAN LEHETŐSÉG! 


FIGYELEM! Ha a vásárló saját hibájából nem veszi át a csomagot, az pedig a csomagküldő szolgálat által visszaküldésre kerül a webshopba, és még ezek után is igényt tart a rendelésére, 14.000Ft felett 990Ft-os szállítási többlet díj kerül kiszámlázásra.

Ha 14.000Ft alatt van a csomagja akkor az adott szállítási díj kerül újra felszámításra.