A SIPO.hu cookie-kat használ statisztikai és a felhasználói élmény javítása érdekében. A SIPO.hu oldal használatával elfogadod a cookie-kat és adatvédelmi szabályzatunkat.
Termékek Menü

Szállítási feltételek

Az Ön részére csomagküldés útján vagy a gyógyszertárban személyes átvétel lehetőségének biztosításával végezzük a kézbesítést.

Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat, a Magyar Posta Zrt MPL és a GLS futár szolgáltatása útján juttatja el Önhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki. A kiszállítás feltételeit a a Magyar Posta Zrt MPL üzletszabályzata tartalmazza.

http://www.posta.hu/static/internet/download/ASZF_KUSZ_III_kotet_20130501.pdf

A GLS Futárszolgálat szabályzatához KATT IDE

 

Szállítási cím

Szállítási címként bármely Magyarországon lévő település címadatai megadhatóak. A szállítási címen kívül megadhat külön számlázási címet. A számlázási adatokat a szállítási cím rögzítése után lehet megadni. Szállítási címnek olyat adatokat adjon meg, ahol valószínű, hogy át is tudja venni a megrendelt csomagot. A rendeléskor megadott szállítási címet utólag nem lehet módosítani!

Szállítási határidő

A szállítási határidő 1 munkanap a 13:00-ig leadott rendelések esetében. Az ezt követően leadott rendeléseknél min. 2 munkanap a szállítási határidő.

Utánvét esetén az összeget a futárnak fizetni. A szállítási határidő az utánvétes rendelésekre is vonatkozik.

A kiszállítások időbeni szervezését nem mi végezzük. A kiszállítás idejéről a vevő smsben értesítést kap, amennyiben megadta mobil számát.

A kézbesítés 8-17 óráig történik.

Telefonszámuk: +3672516760

Az emberi felhasználásra kerülő gyógyszerek rendeléséről és kiadásáról szóló 44/2004. (IV. 28.) ESzCsM rendelet 16.§ (1) bekezdése értelmében orvosi rendelvény nélkül is kiadható, de keresztjelzéssel ellátott forgalomba hozatalra engedélyezett és magisztrális gyógyszer - vény nélkül - 14 éven aluliaknak nem adható ki. Erre tekintettel kérem legyen figyelemmel arra, hogy amennyiben ilyen készítményt vásárol áruházunkból, úgy az átvételre jogosult személynek adhatja csak át a futárszolgálat a megrendelt terméket. A megrendelő vállalja, hogy az általa megrendelt csomagot csak és kizárólag ő veszi át személyesen, akadályoztatása esetén írásbeli meghatalmazást ad 14 év feletti személynek a csomag átvételére, aki önkéntesen bemutatja személyi jogosultságát a csomag kézbesítőjének.

Expressz szállítás

Ha munkanapokon 13 óráig leadod rendelésed és a GLS Csomagküldő szolgáltatásával kéred csomagod (GLS Csomagpont, GLS házhozszállítás) már másnapra megkaphatod és ez nem jár plusz költséggel neked!

A szállítás GLS csomagpontra már 9.000Ft-tól INGYENES!

Az Expressz szállítás csak munkanapokra érvényes!

Szállítás díjazása

A megrendelt termék/ek összesített értékének függvényében változik a szállítási díj. 9.000Ft GLS csomagpontra kártyás fizetés esetén díjmentes. Minden egyéb esetben 14.000 Forint felett INGYENES!

Minimális rendelési összeg nincs.

A szállítási díj magában foglalja a csomagolási költséget. A megrendeléseket a nap 24 órájában leadhatja. Cégünk hivatalos, engedéllyel rendelkező csomagküldő szolgálat útján juttatja el Önhöz a megrendelt nem vényköteles, közfinanszírozásban nem részesülő gyógyszert és egyéb terméket. Vényköteles, közfinanszírozásban részesülő gyógyszert csomagküldés útján nem szolgálhatunk ki. Az Ön részére csomagküldés útján vagy a gyógyszertárban személyes átvétel lehetőségének biztosításával végezzük a kézbesítést.


Szállítási díj

 
GLS
csomagpont
GLS házhozszállítással Posta csomagpont, postán maradó és csomagautomata Patikában átvéve

0 - 8.998 Ft-ig
 
590Ft 790Ft 990Ft 0Ft

8.999 Ft - 13.999 Ft-ig
 
0Ft 290Ft 490Ft 0Ft

14.000 Ft felett
 
0Ft 0Ft 0Ft 0Ft
Utánvét illeték: +200Ft -
13.999 Ft-ig
+200Ft -
13.999 Ft-ig
+200Ft -
13.999 Ft-ig
0Ft


Amennyiben nem kér házhozszállítást a gyógyszertárban személyesen is átveheti az interneten megrendelt árut, az alábbi elérhetőségen:

7622 Pécs, Zsolnay Vilmos u. 8. SIPO ZSOLNAY PATIKA

Nyitva tartás:

Hétfő-Péntek: 7.00-20.00

Szombat: 07.00-13.00

Vasárnap 09.00-13.00

Ország boltja
Nap terméke
Vásárlói vélemények
Vásárlói vélemények Vásárlói vélemények
Az akciós termékek szerintem a legkedvezőbbek több patikával összehasonlítva. Jeleztem, hogy örülnék, ha másnap kiszállítaná a futár a terméket és úgy is lett, úgyhogy maximálisan elégedett vagyok velük, csak ajánlani tudom őket.
Aranyosné Németh Rita
Kedden rendeltem és csütortökön délben már nálam volt a rendelt termék!Nagyon gyors és szuper áron volt minden amit vettem!
Borgulya Alexandra
Többször rendeltem már,nagyon gyorsak,mindeig másnapra itt volt a csomagom. és szuper biztonságosan vannak becsomagolva a termékek. Persze az árak is kiválóak.
Fábián Pohlingerné Bernadett
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz
Árukereső.huÁrukereső, a hiteles vásárlási kalauz

Fizetési módok

Szállítás