Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

VIP tagság

Hogyan lehetsz VIP tag?

  • Rendelkezz érvényes SIPO.HU-s regisztrációval. Ha még nincs ilyened itt hozhatsz létre új fiókot!
  • Vásárolod meg a VIP tagság elnevezésű terméket/szolgáltatást. Amelyet ide kattintva érhetsz el. Ára: 4 990 Ft
  • A VIP tagság egy éves időintervallumra szól.

Milyen előnyei vannak a VIP tagságnak?

  • Minden vásárlással pénzt takarítasz meg. A VIP tagjaink állandó 5% kedvezményre jogosultak, amely az aktuálisan feltüntetett kedvezményes árból (pirossal jelölt) kerül levonásra, vagy amennyiben ilyen nincs, akkor az eredeti árból. A kedvezmények a VIP tagság megvásárlást követően 2-5 munkanapon belül lépnek életbe!
  • A VIP tagság megvásárlása után a visszaigazóló e-mailben egy egyszeri ingyenes szállításra jogosító kuponkódot találsz. 
  • VIP tagjainknak alkalomszerűen egyéb kedvezményekkel is készülünk, például: ajándékok a rendelésed mellé, további egyedi kedvezmények és kuponok csak Neked - az aktuális promóciókról a főoldalon mindig tájékoztatunk, illetve hírlevelek és a közösségi média segítségével is felhívjuk majd a figyelmedet rájuk. 

Egyéb fontos információk a VIP tagság megvásárlására vonatkozóan:

- Figyelem! Fontos, hogy mindenképpen legyél bejelentkezve a vásárláskor!

- Ha egy vásárlás alkalmával teszed a kosaradba a VIP tagságot, akkor az 5% kedvezmény egyből nem fog érvényesülni azokra a termékekre, a kedvezmények csak 2-5 munkanap eltelte után lesznek elérhetőek! Illetve, ha termékekkel együtt veszed meg a VIP tagságot utánvétes fizetésre sajnos nincs lehetőség, ha mégis azzal szeretnél fizetni azt javasoljuk a tagságot vásárold meg külön.

A VIP tagságra vonatkozó részletes szabályzat

Hatályos: 2024.03.05-tól visszavonásig.

1.       A SIPO VIP tagság általános leírása

Az Azile Kft. (továbbiakban: Azile Kft.) üzemelteti a SIPO VIP tagság programot (továbbiakban: Program).

A Program igénybevehetőségének eszköze a sipo.hu oldalon történő regisztráció, saját fiók létrehozása, illetve a VIP tagság elnevezésű termék/szolgáltatás megvásárlása. A VIP tagság egy éves időtartamra szól. Korábbi VIP tagjaink (2024.03.05 előtti) fél éven keresztül még előfizetés nélkül élvezhetik a VIP tagság előnyeit!

A Programban való részvétel a sipo.hu által mindenkor közzétett szabályok automatikus elfogadását jelenti.

A Program határozatlan ideig/visszavonásig érvényes. 

A SIPO.HU jogosult bármikor megszüntetni a Programot, amiről a regisztrált vásárlók számára előzetes értesítést küld.

A Program működése során a vonatkozó adatvédelmi szabályok figyelembe veendőek.

2.       A Program jogosultjai

A részvételre minden vásárló jogosult, aki regisztrált és fiókkal rendelkezik a sipo.hu-n és teljesültek a feltételek, vagyis megvásárolta a VIP tagságot. 

A Programban való részvétel nem jár hátránnyal.

3.       A kedvezmények érvényesítése

A kedvezmény érvényesítése automatikusan történik, amennyiben a felhasználó be van jelentkezve a saját fiókjába. Ez mindenkori 5% kedvezményre jogosít, az akutális árból, amennyiben ilyen nincs feltüntetve, úgy az eredeti árból. A kedvezmények a VIP tagság megvásárlását követően 2-5 munknapon belül lépnek életbe, nem azonnal!

A VIP tagság állandó 5%-os kedvezménye más akcióval is összevonható.

6.       Egyéb szabályok

A VIP tagságot érintő egyéb kedvezmények kizárólag alkalomszerűen kerülnek meghirdetésre, például ingyenes szállítási napok VIP tagoknak! Amennyiben a felhasználó, aki VIP tag bejelentkezés után böngészi az oldalt, alapvetően a VIP árakat találja feltüntetve narancssárgával a webshopban. Így ebben az esetben az aktuális és a VIP ár megegyező. 

7.       A Programban való részvétel feltételei

Amennyiben a Program bármely részével a sipo.hu visszaélést tapasztal, úgy a sipo.hu jogosult az illető magán- vagy jogi személy részvételét a Programban megszüntetni, beleértve a VIP tagság törlését is.

Ha a nyilvántartott vásárlási érték jogosulatlanul vagy visszaélés révén került a nyilvántartásba, a sipo.hu jogosult azt a nyilvántartásból törölni.

A sipo.hu jogosult a VIP tagság szabályzatát egyoldalú döntésével bármikor módosítani. A szabályzat módosításáról a sipo.hu a regisztrált vásárlókat a módosítás hatályba lépését követően megfelelő módon (e-mail vagy a sipo.hu oldalon) tájékoztatja. A Programban való további részvétellel a regisztrált vásárlók a megváltozott szabályokat tudomásul veszik.

8.       Adatok kezelése és védelme

A regisztráció kitöltésével a vásárló hozzájárul, hogy a megadott személyes adatait és a Program igénybevételével kapcsolatos egyéb adatokat (vásárlás időpontja, vásárolt termékek, azok értéke stb.) a sipo.hu a Hűségpont rendszer működtetése, illetve a vásárlói szokásoknak a vásárlói igények jobb kiszolgálása érdekében történő kiértékelése, valamint a regisztrált vásárlók hatékonyabb tájékoztatása céljából kezelje. A Program igénybevételével kapcsolatos adatok a vásárló személyes adataival semmilyen esetben sem kerülnek összekapcsolásra. Az adatokat a sipo.hu bizalmasan kezeli, azt harmadik félnek nem adja ki. A regisztrált vásárló jogosult az adatkezelésre vonatkozó hozzájárulását írásban visszavonni, ebben az esetben adatainak visszaállítása nem lehetséges.

9.       Felelősség

A szabályzatban hivatkozott forintértékek minden esetben áfával növelt bruttó értéket jelentik. Amennyiben kérdése vagy észrevétele van SIPO.HU VIP tagság szabályzatával kapcsolatban, kérjük, forduljon vevőszolgálatunkhoz, ahol munkatársaink készséggel segítenek Önnek: e-mail: ugyfelszolgalat@sipo.hu

10.   Hatálybaléptető, átmeneti és kiegészítő rendelkezések

Jelen szabályzat 2024. március 5-ével lép hatályba.

Egyéb rendelkezések:

Jelen szabályzat hatálya nem terjed ki a SIPO Patikákban elérhető Törzsvásárlói kártyákra, azokkal pontgyűjtés nem lehetséges, ahogy a sipo.hu-n gyűjtött pontok sem válthatóak be a SIPO Patikák fizikai boltjaiban.