Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Baby Boom terhességi gyorsteszt vizeletsugaras

Baby Boom terhességi gyorsteszt vizeletsugaras
1.108 Ft
Menny.:db
1.108 Ft
Menny.:db

Ez a terhességi teszt a a szuperérzékeny tesztek családjába tartozik. 10 IU/l terhességi hormon szintet is kimutatnak.

Cikkszám: 734904
Gyártó: Babé Laboratorios
Elérhetőség: Elfogyott

Leírás

Ez a terhességi teszt a a szuperérzékeny tesztek családjába tartozik. 10 IU/l terhességi hormon szintet is kimutatnak.

Érzékenység: 10 mlU/ml, pontossága meghaladja a 99,9%-ot

Egészségpénztári kártyára vásárolható
Orvostechnikai eszköz, gyógyászati segédeszköz
Gyártó:
Korhatár: Korhatár nélkül
Kiszerelés: 1x Terhességi tesztek érzékenysége
Ez a terhességi teszt a a szuperérzékeny tesztek családjába tartozik. 10 IU/l terhességi hormon szintet is kimutatnak. Már a fogantatás 8. napján is kimutatható vele a terhesség.

Mikor végezzük el a terhességi tesztet
A terhességi hormon otthoni kimutatása vizeletből történik. A mai tesztek már annyira pontosak, hogy akár napközben is elvégezhetőek. A minél pontosabb eredmény érdekében azonban célszerű, a reggeli első vizeletből elvégezni a tesztet. Ennek az az oka, hogy egy napon belül a reggeli vizeletben a legmagasabb a HCG hormon koncentrációja.

A pontos nap meghatározásához tudnunk kell ciklusunk hosszát, valamint az esetleges beágyazódás időpontját. Emellett a kimutatáshoz meg kell várnunk, hogy a HCG hormon vizeletben kimutatható szintje elérje a használandó terhességi teszt érzékenységét.

Terhes teszt használata
A teszt elvégzése előtt mindig olvassuk el a mellékelt használati útmutatót. A Baby Boom vizeletsugaras terhességi teszt használatkor közvetlenül a tesztrúdra kell pisilni.

Várakozzunk, míg azt a kezelési útmutató javasolja, általában pár percig (10-15 perc). Végül olvassuk le az eredményt. Figyeljük, hogy megjelent-e az úgynevezett kontrollcsík, mely azt jelzi, hogy működik a teszt. Amennyiben nem jelentkezik a kontroll csík, úgy nem értékelhető az eredmény, ilyenkor meg kell ismételni a vizsgálatot. Ebből adódóan javasoljuk, hogy egyszerre 2 tesztet vásárolj, így, ha az első valamiért érvénytelen eredményt mutat, rögtön el tudd végezni a tesztet egy másik eszközzel.

Amennyiben a második csík is megjelenik, akkor az eredmény pozitív. Biztos pozitív az eredmény (vagyis terhes), amennyiben a kontroll csíkkal megegyező erősségűen látszik a második csík is. Ha a második csík halványabb, akkor pár nappal később a teszt ismételt elvégzése javasolt. Pozitív teszt esetén első teendő egy nőgyógyász felkeresése, hiszen a terhesség biztos tényét csak ő fogja tudni megállapítani.

Negatív teszteredmény esetében a terhességi teszten a kontrollcsík megjelenik, de a második csík nem. Ez az eset vagy azt jelenti, hogy valóban nem vagy terhes, vagy pedig túl korán végezted el a tesztet, ilyenkor a szervezetedben lévő HCG szint még nem érte el azt a minimális szintet, ami mellett ki tudná mutatni a teszt a várandósságot. Ilyenkor ajánlott néhány nappal később megismételni a tesztet.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Paraméterek

Vonalkód 5902012693100
Diagnosztika Terhességi tesztek
Gyártó Babé Laboratorios
Kiszerelés 1x