Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

Termékvisszaküldés és visszáru garancia

Alapvető információk

1. Csomagolja be biztonságosan a visszaküldeni kívánt termék(ek)et, rakja be mellé(jük) a dobozba a kitöltött és aláírt visszáru nyomtatványt! Ha nem találja a nyomtatványt, IDE KATTINTVA tudja letölteni! Kérjük e-mailben is jelezze a visszaküldési szándékát ügyfélszolgálatunknak az ugyefelszolgalat@sipo.hu címre. 

2. Amint Visszáru Központunkba (7632 Pécs, Berek u. 4/2.) visszaérkezik a csomagja és egyúttal feldolgozták kérelmét, automatikus e-mailben értesítjük. Amennyiben eredeti, kifogástalan állapotban kerül(nek) vissza hozzánk a termék(ek), a jóváhagyást követően visszafizetjük a vételár(uk)at. A visszáru folyamat előreláthatólag 10-14 napot vesz igénybe (kivéve vis maior esetén).
 

A visszaküldés menete:

A visszaküldés költségei a vásárlót terheli. Jutassa el hozzánk postai úton vagy személyesen a visszaküldeni kívánt termékeket a Pécs, berek u 4/2 címre. Amennyiben vissza szeretné küldeni csomagját kérjük vegye fel ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot!

 A termék visszaküldésének feltételei:

1. A 100 napon belüli termékvisszaküldési lehetőséggel legkésőbb a termék átvételétől számított 100. naptári napig élhet a vásárló, azaz visszaküldési űrlap kitöltése és a Táraság részére történő elküldése a termék átvételétől számított 100 naptári napig lehetséges.

(A 100 napon belüli termékvisszaküldés lehetősége a természetes- és a jogi személyek számára egyaránt adott.)

Webáruházunk fenntartja a jogot, hogy a részére nem megfelelő állapotban és/vagy jelentős értékcsökkenéssel visszaküldött termékek befogadását elutasítsa.

Webáruházunk fenntartja a jogot, hogy az egy felhasználó által jelentős számban és/vagy több alkalommal vagy rendszeresen visszaküldött termékek közül egy vagy több termék vonatkozásában a visszaküldött termék(ek) befogadását elutasítsa, amennyiben a 100 napos termék-visszaküldés szolgáltatással történő visszaélést észlel, vagy alapos gyanú merül fel a 100 napos termék-visszaküldéssel való visszaélést illetően. A Társaság ilyen esetekben vizsgálatot kezdeményezhet, és amennyiben szükséges, az illetékes hatóságok felé továbbíttatja az ügyet.

Webáruházunk elutasíthatja azon visszaküldött termék befogadását,

– amelyet már használtak, amely a vásárlónál fizikai sérülést szenvedett (különösen, de nem kizárólagosan: kopott, túlzott használat nyomai, karcos állapot, mechanikus és/vagy elektromos sérülés érte).

– amelyet a vásárló nem összes tartozékával és alkatrészével küldött vissza.

2. A visszaküldeni kívánt terméket kérjük, amennyiben lehetséges, eredeti dobozában/csomagolásában küldje vissza, mellékelve hozzá a kapott garancialevelet/jótállási jegyet és valamennyi vásárláskor kapott dokumentumot. (használati utasítás, stb.) Amennyiben nincs meg az eredeti csomagolás, akkor a sérülések elkerülése érdekében kérjük, hogy megfelelően zárható, biztonságos csomagolással pótolja azt. A nem megfelelő védőborítás hiányából fakadó sérült termékeket nem áll módunkban elfogadni.

3. Ha a visszaküldeni kívánt termékhez ajándék is tartozott, kérjük, azt is küldje vissza, anélkül azt nem áll módunkban befogadni.

 

Itt találja az egyes termékkategóriákba tartozó termékekre vonatkozó visszaküldési feltételeket:

Elektronikai eszközök:

–  Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges. Amennyiben kibontásra kerültek, a visszaküldés csak akkor lehetséges, ha még nem voltak használva

– Bármely olyan termék visszaküldése lehetséges, a kézhezvételtől számított 100 napon belül, amely gyári hibával lett kézbesítve

Egyéb termékek:

Szépségápolási és kozmetikai (dermo -és natúrkozmetikai) cikkek Parfümök Száj- és fogápolási termékek (fogkefék, szájvizek stb.) Baba etetés kiegészítők (cumisüvegek, cumik stb.) Baba etetéshez és ápoláshoz szükséges termékek (baba ételek, törlőkendők, kozmetikumok, krémek és kénőcsök) Baba ruhák és cipők Kismama ruhák, kiegészítők, kozmetikumok és ápolók az Állatgyógyászati termékek, epilátorok, borotvák, hajszárítók, hajformázók, vitaminok

–  Ezen termékek visszaküldése csakis bontatlan, gyári csomagolásban lehetséges. Amennyiben kibontásra kerültek, a visszaküldés csak akkor lehetséges, ha még nem voltak használva.

Az úgynevezett közeli (3 hónapon belüli a lejárati idő) lejáratos, illetve értékcsökkent termékekre nem érvényesíthető a kiterjesztett visszaküldési lehetőség!