Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Kategóriák / Termékek

CeraVe

Az amerikai bőrgyógyászok legkedveltebb márkája

A CeraVet 2005-ben alapították az USA-ban. Kutatók társultak vezető bőrgyógyászokkal, hogy kidolgozzanak egy sor bőrápolási terméket, melyeknek az a célja, hogy segítsenek helyreállítani a bőr egyensúlyát és az erejét. A CeraVe az első olyan márka, amely tartalmazza az alapvető ceramidokat, és azokat a koleszterin-és zsírsav-észtereket, melyek nélkülözhetetlenek egészséges bőrhöz. 

Mi is pontosan a ceramid? A ceramidok lipidek, vagyis zsírszerű anyagok, amelyek az epidermisz (a bőr felső rétege) sejthártyáját alkotják. Fontos szerepet játszanak a bőr hidratáltságának és védelmének fenntartásában. Hogyan működnek? A ceramidok segítenek fenntartani a bőr nedvességtartalmát, mivel zárják a nedvességet a bőrsejtek között, így megakadályozzák annak elpárolgását. Emellett segítenek megerősíteni a bőr védőgátját, ami védelmet nyújt a környezeti behatásokkal és irritációkkal szemben. Mikor hasznosak? A ceramidok különösen fontosak lehetnek száraz vagy érzékeny bőr esetén, valamint olyan állapotokban, mint az ekcéma vagy a rosacea, ahol a bőr védőgátja sérült vagy gyengült. 

A Cerave által szabadalmaztatott MVE egy olyan fejlett bőrápolási technológia, amely segíti a hatóanyagok fokozatos és hosszan tartó felszabadulását a bőrön, biztosítva ezzel a hosszantartó hidratálást és táplálást. Az MVE technológia lényege, hogy a hatóanyagokat kis, vizes hólyagokba zárják, amelyek fokozatosan és folyamatosan oldódnak fel a bőrön. Ez lehetővé teszi, hogy a hatóanyagok hosszabb ideig maradjanak a bőrön, és fokozatosan fejtsék ki hatásukat, így biztosítva a bőr folyamatos hidratáltságát és tápláltságát.

Ennek az eljárásnak köszönhetően a Cerave termékek biztosítják, hogy a bőr megkapja a szükséges hidratálást és táplálást akár egész napra vagy éjszakára. Ez különösen fontos lehet száraz vagy érzékeny bőr esetén, ahol a hosszan tartó hidratálás kulcsfontosságú a bőr egészségének és kényelmének fenntartásához.

Rendezés: